Moda

Jesi li zavirila u nove kolekcije high street brendova? Ponuda haljina će te oduševiti

Omiljeni nam high street brendovi ponovno su oduševili svojim modnim novitetima za proljeće, a mi smo odabrali najljepše trendi haljine iz njihovih kolekcija

Unatoč tome što nam je ova zima donijela brojne cool trendove, moramo priznati da nam je proljetna garderoba ipak malo zanimljivija. Tako smo jedva dočekale da "bacimo oko" na nove kolekcije popularnih high street brendova, a ondje smo pronašle zaista odlične modne komade. Najviše od svega osvojila nas je ponuda haljina, jednog od najsvestranijih modnih komada koji je vrlo jednostavan za kombiniranje i nosiv u različitim prilikama. U nastavku ti donosimo svoje favorite

1. Točkice i prugice

 Istovremeno jednostavni i efektni, prugasti i točkasti uzorci unutar ormara unose brojne mogućnosti prilagođavanja svakom outfitu i stilu. Odlična stvar je što će se prugice i točkice u neutralnim nijansama slagati sa svakom bojom iz palete koju nudi tvoj ormar, a ovi uzorci stvorit će i zanimljiv spoj s drugim uzrocima. Upravo zato uvukli su se i u proljetne kolekcije high street brendova i obogatile brojne odjevne komade, pa tako i haljine. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Mango (169,90 kn); Zara (299,90 kn); H&M (371,20 kn)

Možda vas zanima Otkrile smo Zarin sestrinski brend - i oduševio nas je! Rubrika Moda Moda

2. Haljine s uzorkom

Zimska sezona donijela nam je mnoštvo različitih uzoraka na odjevnim komadima pa smo, moramo priznati, očekivale još jednu sezonu divnih boja i šarenila. I nismo se razočarale. Najpopularniji proljetni komadi koje su ukrasili raskošni uzorci i ove su sezone haljine, a mi smo izdvojile tri potencijalna bestselera. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: H&M (445,50 kn); Mango (449,90 kn); Stradivarius (229,90 kn)

3. Male crne haljine

Mala crna haljina bezvremenski je modni komad koji se odlično uklapa u večernje prigode, ali i u dnevne varijante. Ovaj naizgled jednostavni odjevni komad u trenu će svaki tvoj styling učiniti elegantnim, a odlična stvar je što ga možeš iznova kombinirati uz različite modne dodatke i tako mu dati potpuno novi izgled. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Zara (229,90 kn); Mango (349,90 kn); H&M (296,99 kn)

Možda vas zanima Nova Stradivarius kolekcija najavljuje dva vruća trenda za ovu sezonu Rubrika Moda Moda

4. Basic haljine

Jednostavnost je ključna i zato je potrebno u ormaru imati nekoliko basic komada koje nadopunjujemo zabavnim modnim dodacima. Svoju basic haljinu možeš upotpuniti velikim naušnicama, upečatljivom torbom ili cipelama i tako svakom outfitu dati svoj osobni pečat. Bez puno napora izgledat ćeš jedinstveno i atraktivno.

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Pull&Bear (149,90 kn); Zara (149,90 kn); H&M (148,50 kn)

5. Slip haljine

Uz ostale povratničke trendove iz devedesetih, u modu su se vratile i slip haljine koje uživaju sve veću popularnost među trendsetericama. Ono što ovaj odjevni komad čini posebnim je jednostavnost i elegancija kojom odišu, kao i puno različitih mogućnosti kombiniranja. Izdvojile smo naša tri favorita koja ćeš odmah poželjeti u svom ormaru.

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Zara (229,90 kn); Stradivarius (279,90 kn); Pull&Bear (149,90 kn)

Photo: Miss7/PR

Komentari 0