Moda
Jesenski tonovi: Koža u boji vodeći je trend nove sezone Jesenski tonovi: Koža u boji vodeći je trend nove sezone Jesenski tonovi: Koža u boji vodeći je trend nove sezone Jesenski tonovi: Koža u boji vodeći je trend nove sezone Jesenski tonovi: Koža u boji vodeći je trend nove sezone Jesenski tonovi: Koža u boji vodeći je trend nove sezone Jesenski tonovi: Koža u boji vodeći je trend nove sezone 1/7

Jesenski tonovi: Koža u boji vodeći je trend nove sezone

Sve nijanse smeđe i crvene hit su boje na ovome seksi materijalu...

Boje, boje, boje... Najavljuju jesensko-zimske kolekcije. Dok je crna koža omiljeni komad dizajnera iz sezone u sezonu, novitet ove je ovaj seksepilni materijal u boji. Zaboravite na malu crnu haljinu. Ove jeseni nosit će se sve nijanse smeđe i crvene, i to upravo na koži. Mugler i Oscar de la Renta svoje haljine vide u jednostavnim siluetama, tek s pokojim detaljem poput resa. Mary Katrantzou ostala je vjerna svome psihodeličnome modnom izričaju, pa je spojila sve što se može spojiti na jednoj kožnatoj suknji, aplikacije leptira, zvjezdica i ostalih motiva.

 | Autor: Getty Images Getty Images

Što se kombiniranja u svakodnevnom životu tiče, nema pretjeranog razbijanja glavom. Mala kožnata haljina bit će hit ove jeseni, gležnjače na noge i outfit je gotov, bez pretjeranih modnih dodataka. Kožnata jakna je nezaobilazna. Crnu pospremite u ormar, a nabavite jednu u crvenoj ili s decentnim uzorkom. Svoju vladavinu i u novoj sezoni nastavljaju culottes, tzv. suknja hlače, a boje konjaka nas su posebno oduševile. Još u paru s crvenom i ljubičastom idealna su kombinacija. 

Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0