Moda

Jesenska moda koketira s country estetikom, a Mango ima najljepši model čizama koje želimo nositi uz sve

  • Već mjesecima country estetika galopira prema vodećem mjestu među najvećim jesenskim modnim trendovima
  • Budući da se na velika vrata vraća i boho chic koji s country estetikom ide ruku pod ruku, naravno da smo se već bacili u potragu za novim neodoljivim komadima kojima bismo oplemenili svoju garderobu
  • U Mangovoj smo ponudi tako pronašli savršeni par čizama koji će pristajati uz sve naše retro country glam i boho chic kombinacije

Svima kojima obraćaju koliko toliko pažnje na pop kulturu, već je vjerojatno mjesecima jasno da je u osvajački pohod krenula country estetika. Beyoncè je odbacila srebrne šljokice i obula kaubojske čizme, Dashina pjesma 'Austin' potpuno je izdominirala TikTokom, a Bella Hadid je snimljena kako s kaubojskim šeširom bodri svog novog dečka na rodeu. Čak se i novi album Lane Del Rey koji ičekujemo u rujnu zove 'Lasso'!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Budući da se na velika vrata vraća i boho chic koji s country estetikom ide ruku pod ruku, naravno da smo već počeli brisati prašinu s naših kaubojskih čizama i jakni s resicama, ali smo se bacili i u potragu za novim neodoljivim modelima kojih u high street ponudi definitivno ne manjka, i koji će savršeno pristajati uz sve one komade koje se već sada časti etiketama najpoželjnijih u jesenskim mjesecima koji su pred nama. 

Možda vas zanima 5 lookova za prijelaz s ljeta na jesen koje dodajemo svojoj listi inspiracija Rubrika Moda Moda

Za sve one koji ni sami ne znaju po kojem kriteriju izuzev osobnih preferencija birati favorite, dobra nit vodilja je pitanje 'Bi li Dolly Parton nosila ovo?'. Ako je odgovor da, znamo da smo na dobrom putu! Korzeti na vezanje, mini i maxi haljine s volanima, karirane košulje (poželjno svezane u čvor), ženstvene marame i isprane traperice komadi su uz koje ćemo najlakše postići retro country glam, a u Mangu smo pronašli i savršeni par čizama koji će pristajati uz sve ove komade.

 | Autor: Mango Mango Foto: Mango, kaubojske čizme (139,99 eura)  | Autor: Mango Mango Foto: Mango, kaubojske čizme (139,99 eura)

Model od brušene goveđe kože u toploj karamel smeđoj nijansi dolazi uz blok petu od 3 cm, ima istaknuti crni potplat oblika tipičnog za kaubojke te šiljasti vrh dodatno istaknut elegantnom srebrnom metalnom oblogom s graviranim detaljem. Spomenuti model moguće je kupiti isključivo online, dostupan je u rasponu veličina od 36 do 41, a cijena mu iznosi 139,99 eura. Priznajemo, nije iz redova najpovoljnijih, no budući da je izrađen od vrhunske prave kože, nosiv uz nebrojeno puno različitih komada i jedan od onih koje bismo prije ubrojili u bezvremenske komade neg one prolazne trendovske, iskreno vjerujemo da vrijede svakog novčića.

 | Autor: Mango Mango Foto: Mango, kaubojske čizme (139,99 eura)  | Autor: Mango Mango Foto: Mango, kaubojske čizme (139,99 eura)

Boho haljine i country estetika možda su trenutačno nešto popularnije no proteklih sezona, no slavne ljepotice koje od njih nikada ne odustaju poput Zoe Kravitz, Kate Moss, Sienne Miller ili sestara Olsen najbolji su dokaz da neke stvari, baš poput ovih čizama, nikada neće izaći iz mode. 

Možda vas zanima Polagano prikupljamo ideje kakve ćemo cipele nositi najesen: ovo je 5 najpopularnijih modela Rubrika Moda Moda
Photo: Mango

Komentari 0