Moda

Jennifer Lopez naglasila obline crnom haljinom

Jennifer Lopez se u srijedu 8. travnja pojavila u Hollywoodu na snimanju emisije „American Idol“ u čijem je žiriju. Tom prigodom je obukla zamamnu crnu haljinu.

Pjevačica se prošetala po parkiralištu pored studija što je paparazzijima bilo dovoljno da spaze njen senzualni styling. Svoju zavodljivu figuru naglasila je crnom haljinom brenda David Koma iz jesenske kolekcije za 2014. Premda je u zadnje vrijeme nosila iznimno kratke haljine ovaj put se odlučila za duljinu koja je sezala čak nakon koljena. Jednostavna uska haljina efektnih crnih rukava i otvorenih ramena bila je podignuta srebrenim detaljem iznad grudi.

 | Autor: @splashnews.com @splashnews.com

Cjelokupni  je dojam zaokružila srebrnim Casadei salonkama, nakitom u istoj boji u vidu prstenja i naušnica te mačkastim make upom. Kako bi istaknula zavodljivost svojih odjevnih kombinacija Jennifer posebnu pažnju uvijek pridaje make upu pa se isti ovaj put sastojao od smokey looka i iznimno svijetlih usana koje su dale ugodan kontrast istaknutim očima.

 | Autor: @splashnews.com @splashnews.com

Kosu je Jen svezala u visoku punđu i time dodatno naglasila futuristički element cijele kombinacije dok je u isto vrijeme ostala iznimno sofisticirana. Jako nam se sviđa ova kombinacija i upravo ovakvu Jennifer Lopez najviše volimo budući da je u nečem ovakvom najbliže svom modnom izričaju.  

Više slika pogledaj u galeriji..

Photo: @splashnews.com

Komentari 0