Moda

Nespretna kombinacija trendova Jennifer Lawrence

Oscarovka Jennifer Lawrence mnogo puta je jasno dala do znanja kako je moda ni najmanje ne zanima, ali pošto za crveni tepih koristi usluge stilista, ipak uvijek izgleda dobro. Casual kombinaciju koju je 10. rujna nosila u New Yorku očito je smislila sama.

Uistinu je teško ne voljeti Jennifer Lawrence. Djevojka bez dlake na jeziku, koja pada na crvenom tepihu, tu i tamo podere haljinu i naglašava koliko voli pizzu u gotovo svakom intervjuu mnogo je bliža velikom broju žena od ledenih ljepotica. Za šetnju new Yorkom, Jennifer je odabrala ležernu casual kombinaciju koja je samo uz malo više truda mogla biti fantastična.

 | Autor: @www.splash.com @www.splash.com

Uz široki sivi top, glumica je nosila kratke hlačice od trapera te crne sandale s debelom petom. Od detalja je odabrala slamnati šešir, sunčane naočale, tanki zlatni lančić s privjeskom te svoju omiljenu vrećastu torbicu s potpisom Elizabeth and James.

 | Autor: @www.splash.com @www.splash.com

Ova casual kombinacija ipak izgleda pomalo nemarno i rado bismo da je Jennifer kombinirala dugi kardigan i jednostavnu majicu bez rukava te tako naglasila siluetu, ali pošto ona kaže da je moda ionako ne zanima, a strašno nam je simpatična, ovoga puta ćemo joj oprostiti.

Photo: @www.splash.com

Komentari 0