Moda 29. svibnja 2014.

Jelena Veljača odlično nosi retro haljinu

Goran Jakuš/Pixsell.

U srijedu 28. svibnja u zagrebačkom hotelu Esplanada održan je after Cannes Chivas party koji je okupio brojna poznata lica domaće scene. S obzirom da je dress code nalagao crno-bijeli styling, uzvanici su zablistali u retro kombinacijama. Najviše pozornosti su plijenile glumice Leona Paraminski i Jelena Veljača.

Jelena Veljača odabrala je potpuno retro haljinu s potpisom Kate Moss za Top Shop.

 | Autor: Goran Jakuš/Pixsell Goran Jakuš/Pixsell

Mala crna haljina uvijek je dobar odabir, a ovoga puta je ukrašena crnim resicama u charleston stilu zlatnog doba Hollywooda. Jelena je i ostatak stylinga kombinirala u crnim bojama uz jednostavne sandale s visokom potpeticom i clutch torbicu, a kosu je raspustila uz blage valove. Crni tuš na očima bio je njezin odabir, a look je upotpunila klasičnim crvenim ružem koji je dao točku na i cijeloj kombinaciji.

 | Autor: Goran Jakuš/Pixsell Goran Jakuš/Pixsell

Leona Paraminski se odlučila za elegantnu kreaciju s potpisom modnog dvojca eNVy room. Haljina kojoj je gornji dio naglašen bogatom čipkom i dubljim dekolteom od struka se pruža u blagi sirena kroj. S obzirom da kreacija prati liniju struka, na najbolji način su naglašeni Leonini atributi. Glumica je haljinu ostavila u prvom planu i od nakita kombinirala jedino zanimljive naušnice plavo-narančaste boje. Naušnice su najviše došle do izražaja zahvaljujući kosi podignutoj u punđu, a make up je bio izvrsno prilagođen cijelom stylingu. Zlatni smokey eyes nadopunjen je mačkastom linijom tuša na očima, dok su nježno ružičaste nijanse prevladavale usnama i obrazima.

U galeriji pogledajte ostale uzvanike... 

Komentari 0