Moda
Jelena Rozga

Jelena Rozga u elegantnoj ljetnoj kombinaciji koja se može nositi u svakoj prigodi - pronašli smo slične komade

  • Što odjenuti ovih vrućih dana na posao ili kavu s prijateljicama?
  • Odgovor je dala i Jelena Rozga u kombinaciji koja je ljetna klasika na najljepši mogući način
  • Elegantan, opušten i profinjen look inspirirao nas je da potražimo slične komade odjeće koje se čine kao izvrsna investicija ovog ljeta

Teško ti je održavati trendi look na vrlo visokim temperaturama? Usprkos toplotnom udaru jedno od rado viđenih lica s estrade, Jelena Rozga, čini se glatko je pronašala dobitnu formulu. Besprijekorno, elegantno i svježe izgleda u kombinaciji kojom se pohvalila u svoj posljednjoj Instagram objavi. 

Možda vas zanima Ne možemo skinuti pogled s Lejle Filipović u najpoželjnijoj haljini ljeta, pronašli smo slične modele Rubrika Moda Moda

Splićanka koja uvijek izgleda profinjeno, pa i kada je riječ o sasvim casual izdanjima, odlučila se za ljetne hlače širokih nogavica i visokog struka u bež boji na što je iskombinirala bijelu košulju s puf rukavima koja ostavlja dovoljno prostora da koža diše. Klasiku koja joj besprijekorno stoji uparila je sa sandalama na remenčiće. Kosa u blagim valovima i sunčane naočale ovom looku daju decentnu notu glamura, baš u Jeleninom stilu!

Kombinacija za koju se odlučila pjevačica zapravo je idealna za razne poslovne izazove kojima trebamo doskočiti, ali u njoj možemo izgledati elegantno i prigodno dok se zaustavljamo na piću u večernjim satima. Nosiva kombinacija je baš kakva I preporučuju liječnici za vrijeme ljetnih visokih temperatura, lagana, široka i svijetlih boja

Od Prade do Isabel Marant: Jelena Rozga ima fantastičnu kolekciju tenisica

Široke i udobne hlače od laganog materijala kakve nosi Jelena zaista nam se čine kao dobra investicija ovog ljeta. Vremenske prognoze za sada nas još ‘ne spašavaju’ od vrućina, a par ovog klasičnog komada mogao bi nam idealno poslužiti kao predložak outfitu za posao ili kavu na terasi s prijateljicom, odlazak u beach barove pa čak i na plažu. Možeš ih bombirati na gotovo sve modele ljetne obuće; od ravnih sandala ili onih s potpeticom, mokasinka, tenisica….

U high street  trgovinama možeš zaista  bogatu ponudu – od palazzo modela ili culottea, a mi smo izdvojili nekoliko komada iz ponude. 

Ljetne hlače | Autor: Pr/Orijent Pr/Orijent Ljetne hlače S lijeva na desno: Stradivarius (199,90 kn), Zara (229,90 kn, sada na sniženju 149,90), Reserved (229,90 kn, sada na sniženju 179,90 kn)

Photo: Davor Puklavec/Pixsell

Komentari 0