Moda

Jelena Rozga nosi haljinu iz Zare koja ne sakriva baš puno...

Jelena Rozga odabrala je ovu super seksi drapiranu haljinu iz Zare, koja da budemo iskrene ne ostavlja baš previše mašti na volju...

Naša popularna pjevačica Jelena Rozga očito nije mogla odoljeti ovoj mega popularnoj Zarinoj haljini. Na svom je Instagram profilu objavila fotku u pripijenoj, super seksi mini haljinici, a mi smo ovaj komad odmah prepoznale. Radi se o kratkoj drapiranoj smeđoj haljini koja je dio Zarine aktualne jesenske kolekcije - i izgleda totalno dizajnerski!

Zbog drapiranih detalja sprijeda, ova haljina izgleda super luksuzno, a duboki okrugli ovratnik ne sakriva baš mnogo, moramo priznati. Cijena haljine je 499 kuna, ali već je neko vrijeme rasprodana na Zarinim službenim stranicama i svim trgovinama na našem području.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

Prelijepa pjevačica Zarinu je haljinu dugih rukava kombinirala uz jednostavne crvene sandale (model koji je definitivno na popisu njezinih omiljenih cipela!), a cijeli je svoj look podignula efektnim crvenim ružem. 

Možda vas zanima I to se dogodilo: prve novogodišnje haljine stigle su u Zaru! Rubrika Moda Moda

 | Autor: Zara Zara Kratka drapirana haljina, 499 kuna

S obzirom na to da ni Jelena nije mogla odoljeti ovom Zarinom modelu, moramo priznati da nas ni ne čudi velika pomama za high-street seksi komadom. Osim toga, smeđe nijanse su ogroman jesenski hit koji pristaje svim tonovima kože i savršeno pristaju uz sve one divne čizme i kapute u tvojem ormaru...

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0