Moda

Jedinih pet jakni koje vam zaista zauvijek trebaju u ormaru

Ako nemate ove jakne u ormaru hitno ih morate dodati u svoju kolekciju

Znamo da nam proljeće polako odlazi, ali upravo je zato ovo idealno vrijeme za kupnju proljetne jakne. Sniženja polako stižu, a naše omiljene high-street trgovine pune su fantastičnih komada koje ćemo hvatati čim krenu ljetne rasprodaje.

Od gomile trendova koji nam svake sezone stižu ponekad je teško prepoznati koji su nam modeli neophodni, a bez kojih ćemo preživjeti - i zato vam danas donosimo pregled pet esencijalnih jaknica koje svaka žena treba imati u ormaru! 

TRAPER JAKNA

Zato što pristaje uz baš sve. Isplati se uložiti u nju jer ćete joj se vraćati stalno iznova. A ono što nam se možda najviše sviđa je činjenica da je nosiva u svim sezonama. 

 | Autor: arhiva arhiva Zara, 400 kuna

BALONER

Ako je jedna jakna klasična i bezvremenska onda je to svakako baloner. Nikad vas neće razočarati i uvijek ćete joj se vraćati. Svakako predlažemo da uložite u dobar baloner i svaka kuna će vam se isplatiti.

 | Autor: arhiva arhiva Burberry, net-a-porter.com, 1695 eura

BLEJZER

Savršeno krojen crni blejzer svakako je komad u ormaru koji će vam poslužiti u bezbroj prilika. Za poslovni sastanak? Može. Casual ručak u gradu? Idealno. Odijelo za vjenčanje? Prodano! Izgleda profesionalno, moderno i elegantno. Što bismo više mogle poželjeti?

 | Autor: arhiva arhiva Mango, 550 kuna

KOŽNA MOTO JAKNA

Što sve cool cure na svijetu imaju zajedničko? Znaju kako nositi kožnu jaknu. Ako crna nije za vas, uvijek možete odabrati jaknu od mekših materijala i neutralnih boja. 

 | Autor: arhiva arhiva H&M, hm.com, 60 eura

STATEMENT JAKNA

To je ona jakna koja sama po sebi čini cijeli outfit. Možda ima fantastičan kroj, možda je izrađena od različitih materijala, a možda joj je glavno obilježje ludi, upečatljivi print. 

 | Autor: arhiva arhiva Etro, net-a-porter.com, 1765 eura

Photo: arhiva

Komentari 0