Moda

JEDINA haljina za ljeto 2018. koju se isplati kupiti

Postoji velik broj faktora zbog kojih smo došli do zaključka kako je upravo OVA haljina model koji će obilježiti ljeto 2018.

Znaš li koja je boja proglašena bojom Generacije Z? Sorry, milenijalke, ali ne - to nije ružičasta. Žuta boja je boja godine, a ako misliš uložiti u iti jednu haljinu ove sezone - neka to bude model u ovoj boji! Tijekom tjedna mode, ovu smo nijansu vidjeli u bezbroj varijanta, a svima nam je posebno za oko zapela Tibi haljina koju su nosile i brazilska modna ikona Camila Coelho, ali i naša Severina. Naravno da smo žute haljine pronašle i u kolekcijama brojnih high-street brendova, što može značiti samo jedno: žuta je TREND i treba nam u 2018.!

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Fashion Union (270 kuna), Topshop (380 kuna), Self-Portrait (3.000 kuna), H&M (510 kuna)

Žute haljine s cvjetnim printom potpuno su genijalne same po sebi. Nama su omiljene one midi ili maksi dužine jer su tako raznovrsne i jako upečatljivije. Topshop je ove godine potpuno pobijedio konkurenciju na području proljetnih haljina, ali velik broj genijalnih modela pronašle smo i u H&M-u. 

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Boohoo (210 kuna), H&M (340 kuna), ASOS (635 kuna)

Žute haljine u čipkanoj varijanti također su postale favoriti brojnih fashionistica, a upravo je ovaj model apsolutno savršen za svako proljetno i ljetno vjenčanje koje imaš u planu. Izgleda super elegantno i svježe, a opet tako trendi, moderno i cool! Ovi modeli s ASOS-a i iz H&M-a izgledaju kao jako dobre kopije Self-Portrait haljina - naravno, bez ludo visokih cijena.

 | Autor: miss7 miss7 ASOS (475 kuna) i PrettyLittleThings (235 kuna)

Zara je još jedna od modnih destinacija koja nas je potpuno i apsolutno oborila s nogu svojim izborom žutih haljina. Mini, midi, maksi - dolaze u svim dužinama i svim modelima! Sigurno ćeš pronaći komad za sebe bez obzira na svoj osobni stil i ukus, a mi smo od gomile izdvojili svoja tri favorita...

 | Autor: miss7 miss7 Zara ima odlične žute haljine! (149 kn, 149 kn, 229 kn)

Znači, ako planiraš uložiti u jednu haljinu ovog ljeta, neka to bude žuta! Vjeruj nam, pogledi su ti zagarantirani gdje god se pojavila...

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: H&M (340 kuna), Zara (119 kuna), Zara (149 kuna)

Photo: Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • daniela77

    Zaradivao sam od $ 28,000 do $ 350,000 mjesecno k0ji rade kod kuce na racunalu kod kuce. Radim ovo 6 mjeseci, a prošli mjesec sam zaradio prvu peterostranu placu ikada! Posjetiti...........>>>>> Jobnet70.com