Moda

Jedina 3 modela naočala koje trendi cure kupuju ove sezone

Ako postoji jedan modni dodatak kojeg nikad ne možeš imati previše u ormaru - to su svakako sunčane naočale! A sad traju i sniženja...

Iako je ljeto generalno ona sezona u kojoj najviše pažnje posvećujemo odabiru i kupnji sunčanih naočala, to nikako ne znači da ih nećemo nositi i u ostale mjesece u godini. Prema tome, naočale su UVIJEK dobra investicija!

Baš poput svih ostalih modnih dodataka, sunčane naočale mogu podići outfit u sekundi i učiniti tvoj look više stiliziranim. Upravo je ovo razlog zašto obožavamo pronalaziti nove modele naočala i poigravati se s trendovima. Ovo su tri trenda sunčanih naočala o kojima sve fashionistice trenutno pričaju:  

Ovalne

Ovaj model iz 90-ih službeno se vratio! Ovaj zabavni modni dodatak možeš nositi u bilo kojoj boji, a ako je suditi prema modnim blogericama i street style zvijezdama diljem svijeta - bijele su najpopularnije!

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: ASOS (95 kuna), Zara (120 kuna), ASOS (75 kuna)

Cat eye

Što možemo reći o ovom kultnom okviru, a da već ranije nije rečeno? Ovaj model dobro stoji na svim oblicima lica i zauvijek će biti ženstven, elegantan i moderan!

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Ray-Ban (1400 kuna), Zara (140 kuna), Aldo (120 kuna)

Žute avijatičarke

Avijatičarske naočale su još jedan kultni klasik koji nikad ne izlazi iz mode, ali u 2017. sve se vrti oko toplih tonova. Žute naočale ove su sezone bile onaj model koji doslovno nismo mogli izbjeći na svom Instagram feedu...

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Bershka (115 kuna), Jeepers Peepers (180 kuna), ASOS (80 kuna)

Photo: Instagram

Komentari 0