Moda

Jedan zaboravljeni kontroverzni modni trend se vratio - i cool je više nego ikad!

  • Olivia Palermo je uspjela! 
  • Ovaj se kontroverzni trend vratio - i doista je cool! 
  • Nemoj biti nestrpljiva, odmah ćemo ti otkriti o čemu je riječ…

Olivia Palermo jednostavno zna kako moda djeluje! S cool kombinacijom mrežastih čarapa i ružičastih cipela s visokom petom, modna ikona nas još jednom uvjerava da niti jedan trend zapravo ne nestaje u zaboravu! Otkrit ćemo ti kako djeluje ovaj privlačan izgled.

U hladnim danima se ne želiš odreći svojih omiljenih cipela na visoku petu? Niti ne trebaš! Par šik čarapa ne samo da će te grijati, nego će „začiniti“ tvoj outfit! Ali, ne brini: ne govorimo o bijelim čarapama za tenisice ili o bakinim ručno pletenim čarapama. Otkrit ćemo ti kako cool čarape sada dolaze do izražaja.

Lude čarape

Statement čarape daju već cool izgledu još nešto! Privlačne predmete najbolje je kombinirati s jednostavnim cipelama poput sandala u običnoj boji.

Naravno, može i malo suptilnije - s čarapama u pastelnim bojama. Mi ih volimo! Bilo u komplementarnim bojama ili u skladu s cipelom. Ako ne voliš nositi boju, možeš odabrati i prigušene zemljane tonove. Što kažeš, na primjer, na strapy heels i šarene čarape? Pruge također mogu biti pravi mamac za poglede. Za to ti ne trebaju ni visoke cipele. Jednostavne tenisice savršeno se slažu s ovim cool dodatkom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Veritas (@veritaseu)

Daj mi tu mrežicu!

Olivia Palermo pokazuje kako se to radi! Nije prvi put da mrežaste čarape slave pravi modni preporod, zato ih uvijek imaj negdje pri ruci u svom ormaru. Za elegantan izgled, zasnovan na modelu modne ikone iz New Yorka, nove omiljene čarape kombiniramo s parom visokih potpetica. Međutim, za sportski dodir prikladne su i tenisice te gležnjače.

Najvažniji razlog zbog kojeg nikad ne bi smjela nositi cipele bez čarapa

Kontroverzno, ali cool

Što se tiče debelih teniskih čarapa, mišljenja se ponekad jako razlikuju. Jesu li cool ili stilski uopće ne funkcioniraju? Rekle bismo sljedeće: ovisi o kombinaciji – i, srećom, nema nikakve veze sa starim klišejom i nošenjem čarapa u japankama. Za stvarne vibracije iz 80-ih sada nosimo teniske čarape s tankim tajicama ili širokim jogging hlačama i navlačimo ih preko hlača. Zvuči ludo, možda i jest, ali svejedno izgleda super! Sportski ostaje i što se tiče cipela. Ako se nose teniske čarape, onda samo s tenisicama s golemim petama.

 

U novoj epizodi showa 'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima' briljirala je Antonija Blaće

Cijelu epizodu pogledaj OVDJE.

Photo: Shutterstock

Komentari 0