Moda

Jedan tip hlača obilježit će ovu modnu sezonu, pronašli smo super modele od 150 do 280 kn

  • 'Kožnate' hlače možda su nekad nosili samo bajkeri i rokeri, ali sada ih obožavaju fashionistice 
  • Ove sezone jako su popularne one u bojama
  • Pronašli smo super modele od 150 do 280 kn

Kožne hlače prije smo viđali samo na bajkerima i rokerima, no s vremenom ušle su i u našu modu. Klasični crni modeli još jednom su se istaknuli kao najpopularniji, no aktualne su kolekcije predstavile i pregršt novih trendi modela u različitim krojevima i bojama. Od klasične crvene do raskošne tamno zelene nijanse i toplih smeđih tonova, od onih sa širokim nogavicama do trapez modela, sasvim skinny... Sve je to u ovosezonskoj ponudi.

 | Autor: miss7 miss7

S lijeva na desno: Bershka (250 kuna), Zara (150 kuna), Stradivarius (150 kuna)

Možda vas zanima Tko bolje nosi: tri prolaznice odjenule su kožne hlače u sasvim različitim kombinacijama Rubrika Moda Moda

Uz uske nogavice koje prate liniju noge pojavile su se i one sa širokim nogavice i trapez silueta. U high street trgovinama teško ćeš naići na pravu kožu jer je u većini slučajeva riječ o eko-koži.

 | Autor: miss7 miss7

S lijeva na desno: Zara (150 kuna), Bershka (250 kuna), Zara (150 kuna)

Osim na kopčanje, možemo pronaći i one na gumu, ali i one koje se vežu u obliku mašne za malo ženstveniji dojam. Također, možeš izabrati želiš li one niskog ili visokog struka. 

 | Autor: miss7 miss7

S lijeva na desno: Mohito (280 kuna), Mango (250 kuna), Stradivarius (150 kuna)

Kako odabrati idealan kroj kožnih hlača?

Prilikom odabira savršenog modela, pazi da biraš veličinu koja će lijepo naglasiti tvoju siluetu, ali ti neće biti preuske i otežavati kretnje. Kada je u pitanju kroj, model visokog struka sigurno će ti laskati, a nećeš pogriješiti ni ako odabereš široke modele do ispod koljena.

 | Autor: miss7 miss7

C&A (210 kuna), Stradivarius (150 kuna), H&M (150 kuna)

Pjevačica Franka Batelić čak i u trudnoći rado nosi kožne crne skinny hlače. Ovaj modni komad pjevačica je iskombinirala sa crnom tunikom, dugim roza kaputom i čizmicama. 

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0