Moda

Tko bolje nosi: tri prolaznice odjenule su kožne hlače u sasvim različitim kombinacijama

  • Ove godine u trgovine su stigli novi modeli kožnih hlača. Ne nose se samo uske već i one s visokim strukom i pojasom, kargo kroja, široke, 3/4 dužine...
  • No, još je zanimljivije što žene nalaze nove i nove načine kako ih nositi
  • 3 kombinacije su nam zapele za oko dok smo šetali gradom

Kožne hlače i dalje se nose. Prošetaj gradom pa ćeš vidjeti brojne žene i djevojke u njima. I to u najrazličitijim kombinacijama. Ponestaje li im ideja kako da ih nose ili osmišljavaju nove, i nove zabavne načine?  Rekli bismo ovo drugo. Posebno sada, dok još uvijek nije hladno, pa se kožne hlače mogu kombinirati s laganijom odjećom, čak i sandalama. Neki su stajlinzi stvarno dobri, neki manje, no ideja je puno pa treba slaviti tu raznolikost!

Možda vas zanima 6 modela jesenskih cipela koje bi svaka žena trebala imati u svom ormaru Rubrika Moda Moda

Rockerski ili nježno? Oboje zajedno

Zgodna djevojka crne je kožne hlače spojila s crnim čizmicama i crnim mrežastim čarapama. Prilično očekivana kombinacija, reći ćemo. Kad ne bi bilo gornjeg dijela koji priča sasvim drugu priču. Ovdje kontrast kožnim hlačama čine ledeno bijeli dugi sako i majica na cvjetiće. Kako ti se sviđa?

 | Autor: Pixsell/Zoe Sarlija Pixsell/Zoe Sarlija

Sportska elegancija susreće Mad Maxa

Uske crne kožne hlače opasane su kaubojskim remenom, uska majica (ili body?) je utaknuta u hlače, a preko ramena prebačen je sivi sako kariranog uzorka, baš onakvog kakav se najviše nosi ove sezone. Na nogama su robusne crne tenisice kao da je prolaznica krenula na fitness, s predimenzioniranim jezikom (vrlo fora!), a na nosu sunčane naočale mačkastog oblika s metalnim šiljcima. Mad Max stil... Ovdje ima svega i svačega, ali baš nam se sviđa. A tebi?

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Knockout kombinacija

Debelu bijelu vestu, još k tome s pletenicama ne bi nam otprve palo napamet spojiti s crnim kožnim hlačama. Ali... zašto ne? Ispod veste je još i bijela dolčevita pa nas nekako gornji dio podsjeća na pravu zimu i skijanje, možda. Kožne hlače su drukčijeg kroja nego što su odabrale prve dvije prolaznice, šire, nogavica stisnutih gumom - ove godine se nose širi modeli, a na nogama tenisice. Nama se čini da bi ovaj stajling prošao i za neki (apres) ski party, knockout na primjer, ne samo za šetnju gradom. Što ti misliš?

 | Autor: Pixsell/Filip Kos Pixsell/Filip Kos

Photo: Pixsell/Zoe Sarlija
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    najbolje ih nosi ross.....dok ih ne mora skinuti!!!!