Moda
haljina House of CB

Je li ovo najefektnija haljina za poslije ponoći ikad?! Naša influencerica ne prestaje za nju dobivati komplimente

  • Osim predivnih vjenčanica i haljine u koje se mlade preodjenu iza ponoći često privuku veliku pozornost
  • To su u većini slučajeva kraće haljine u kojima mlade i dalje izgledaju elegantno, ali i spremno za party!
  • Donna Lugonja Petrović nosi predivnu mini haljinu za koju smatramo da je savršena za tu prigodu

Vjenčanica je svakako najvažnija haljina koju svaka mlada pomno bira, a neke od djetinjstva već znaju kakvu vjenčanicu žele imati na dan svog vjenčanja. Uz nju, uvijek su bile popularne i haljine koje mlade odabiru kako bi se u njih preodjenule nakon ponoći, a mi mislimo kako smo upravo vidjele savršenu haljinu za tu prigodu. 

haljina House of CB | Autor: Instagram @donna.bombonna Instagram @donna.bombonna

Influencerica Donna Lugonja Petrović, poznatija pod imenom @donna.bombonna, na svojem je Instagram profilu podijelila nekoliko fotografija u predivnoj satenskoj haljini britanskog modnog brenda House of CB. Da i Donna dijeli naše mišljenje o ovoj haljini, može se zaključiti i po njenom odgovoru na jedan od komentara, u kojem je napisala "haljina za mladu iza ponoci na svadbi", uz zahvalu za kompliment. Njezini pratitelji ne prestaju nizati pohvale, a mi se pridružujemo. 

haljina House of CB | Autor: House of CB House of CB House of CB haljina Carlyn

bijele čizme Možda vas zanima Bijele čizme su u trendu. Evo inspiracije kako ih nositi i 9 neodoljivih modela iz dućana Rubrika Moda Moda

Mini haljina od satena Carlyn boje je bjelokosti ima voluminozne balon rukave te je oličenje jednostavne elegancije, prema opisu na službenoj stranici brenda. Dramatični rukavi čine je posebnom te joj daju dodatnu dozu elegancije, kao i spuštena ramena te uski kroj koji naglašava figuru i haljinu čini iznimno ženstvenom.

haljina House of CB | Autor: Instagram @donna.bombonna Instagram @donna.bombonna

Budući da će haljina zasigurno biti centar outfita, nije potrebno pretjerano razmišljati o cipelama ili modnim dodacima te ju možemo kombinirati s jednostavnim salonkama ili cipelama s otvorenom petom i ukrasom s prednje strane, kao što je to stilizirala Donna Lugonja Petković te visećim naušnicama. Budući da haljina ima duboki izrez te otvorena ramena, ostavlja prostora i za predivnu ogrlicu ili viseće naušnice, kakve nosi i influencerica.

haljina House of CB | Autor: House of CB House of CB Carlyn, satenska mini haljina s balon rukavima, (1.382,29 kn)

Na službenoj stranici brenda, koji je poznat po ženstvenim i elegantnim modelima haljina i topića, haljina je dostupna po cijeni od 1.382,29 kuna. 

Možda vas zanima Je li ovo najčudnija 'gola haljina' koju smo vidjeli? Mogla bi biti, glumica nije mnogo skrila Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @donna.bombonna

Komentari 0