Moda

Je li Olja Vori kraljica ljetnih modnih izdanja?

Ona je doista jedna od modnih ikona domaće scene. Olja Vori s jednakom radošću nosi maksi haljine ili kaftane s cvijećem, kao i bikinije u kojima ističe svoju figuru

Bez ikakvog dvoumljenja možemo zaključiti - Olja Vori obožava ljeto, jer to je vrijeme kada vrlo vješto kombinira omiljeni stil, boho chic. Supruga bivšeg rukometnog reprezentativca Igora Vorija i majka dvoje djece ovih dana hara Instagramom u predivnim kombinacijama. Nismo mogli ne primijetiti kupaći kostim visokog struka s leopard uzorkom koji je vješto kombinirala s omiljenim modnim detaljem trendseterica - ručnikom smotanim poput turbana te bijelim sunčanim naočalama s okvirima u obliku srca.

 

A post shared by MyFotoDiary (@oljavori) on

Posljednja ljetna slika koju je Olja Vori objavila na svom profilu još je više uzburkala javnost. Naime, pozirala je u plićaku u žutom donjem dijelu badića i majici s printom ponovno popularnog pića Pipi.

 

A post shared by MyFotoDiary (@oljavori) on

Možda vas zanima Ecija Ivušić ima savršeni ljetni badić iz H&M-a Rubrika Stars Stars

Također, atraktivna Vori voli iz minijaturnih badića uskočiti u maksi haljine. Zato joj j crna maksi suknja u kombinaciji sa slamnatim šeširom i torbicom od perlica stajala kao salivena...

 

A post shared by MyFotoDiary (@oljavori) on

Možda vas zanima Pogledaj odlične modne kombinacije domaćih cura Rubrika Moda Moda

...baš kao i dugački crveni cvjetni kimono koji je kombinirala sa spomenutim srcolikim naočalama te raskošnim crnim šeširom širokog oboda. No, najbolji modni dodatak ovog puta joj je ipak bio osmijeh koji su joj izmamile prijateljice.

 

A post shared by MyFotoDiary (@oljavori) on

Photo: instagram @janko_popovic_volaric

Komentari 0