Moda

Pogledaj odlične modne kombinacije domaćih cura

Znamo gdje su domaće cure nabavile proljetne outfite koje želimo kopirati

Nastavljajući svoju zagrebačku «uličnu» priču, Pinko, jedan od najuspješnijih talijanskih modnih brendova s tradicijom dugom 40 godina, omiljen među hrvatskim ljubiteljicama mode, oduševio nas je svojim sofisticiranim, ali izuzetno nosivim modelima, stvorenim za odlučnu, ženstvenu, urbanu i zaigranu ženu, zainteresiranu za svijet koji je okružuje. 

Ključne riječi nove Pinko kolekcije su eksplozivna energija i suvremenost, a najbolje su je utjelovile Ella Dvornik i Olja Vori, koje su zasjale u pin-up i glam-rock izdanjima. 

 | Autor: Efektne hibridne i slojevite kombinacije sportswear elemenata, čipke, tropskog šarenila i bon-ton detalja okosnica su kolekcije koju nadopunjuju trenirke i sweatshirtovi koji nas vraćaju u Osamdesete i prizivaju ondašnju zaluđenost fitnessom. Oversize trenirke, jakne od tehničke tkanine, logomanija i blještavi finishi referiraju se na ghetto stil Devedesetih. Haljine krše sva pravila bon tona, preuzimajući kreativnost uličnog stila. Krojevi i asimetrije kolekciji daju futurističku dinamičnost koja komunicira pokret. Boje su čvrste i snažne: bijela, crna, osnovne boje, ružičasta i fluorescentno narančasta. Komadi u mornarskom stilu obogaćeni su blještavim detaljima, a  i prugice i denim nose aplikacije od mikro šljokica, bisera i sićušnih kristalnih perlica.

 | Autor: Široke mreže skrivaju svjetlucava sidra, leitmotiv kolekcije. Čipka dodaje naznaku nevine ženstvenosti. Cigareta i slim fit krojevi hlača izmjenjuju se s mekšim linijama i pidžama stilom. Tema Urban Safari spoj je vojnog i kolonijalnog stila, za gradske istraživačice ponosne i pristojne senzualnosti. Trend čipke prisutan je u najneočekivanijim kombinacijama: od muških prugastih tkanina do detalja active weara.  Večer je romantična i elegantna s transparentnošću i lakoćom čipke i tila, izmjenjujući puderaste boje s neonskim nijansama koje dolaze i u varijanti smokinga. Modni dodaci nadahnjuju se Devedesetima i upotpunjuju look korištenjem kontrasta koji krše sva pravila kombiniranja. Slingback cipele, sandale s perjem te ultra-niske mules s posebnim ukrasima nose se uz dnevne komade. 

 | Autor: Veselu i ružičastu Pinko viziju modnog proljeća i ljeta sa zanimanjem su popratile brojne osobe iz javnoga života, među kojima i TV voditeljica Antonija Blaće, glumica Kristina Krepela, modne blogerice Barbara Repe, Ana Karadžole,  Željka Molnar i Marija Nikšić te mnogi drugi. 

 | Autor:

Photo: None

Komentari 0