Moda 27. travnja 2018.

Pogledaj odlične modne kombinacije domaćih cura

Znamo gdje su domaće cure nabavile proljetne outfite koje želimo kopirati

Nastavljajući svoju zagrebačku «uličnu» priču, Pinko, jedan od najuspješnijih talijanskih modnih brendova s tradicijom dugom 40 godina, omiljen među hrvatskim ljubiteljicama mode, oduševio nas je svojim sofisticiranim, ali izuzetno nosivim modelima, stvorenim za odlučnu, ženstvenu, urbanu i zaigranu ženu, zainteresiranu za svijet koji je okružuje. 

Ključne riječi nove Pinko kolekcije su eksplozivna energija i suvremenost, a najbolje su je utjelovile Ella Dvornik i Olja Vori, koje su zasjale u pin-up i glam-rock izdanjima. 

 | Autor: Efektne hibridne i slojevite kombinacije sportswear elemenata, čipke, tropskog šarenila i bon-ton detalja okosnica su kolekcije koju nadopunjuju trenirke i sweatshirtovi koji nas vraćaju u Osamdesete i prizivaju ondašnju zaluđenost fitnessom. Oversize trenirke, jakne od tehničke tkanine, logomanija i blještavi finishi referiraju se na ghetto stil Devedesetih. Haljine krše sva pravila bon tona, preuzimajući kreativnost uličnog stila. Krojevi i asimetrije kolekciji daju futurističku dinamičnost koja komunicira pokret. Boje su čvrste i snažne: bijela, crna, osnovne boje, ružičasta i fluorescentno narančasta. Komadi u mornarskom stilu obogaćeni su blještavim detaljima, a  i prugice i denim nose aplikacije od mikro šljokica, bisera i sićušnih kristalnih perlica.

 | Autor: Široke mreže skrivaju svjetlucava sidra, leitmotiv kolekcije. Čipka dodaje naznaku nevine ženstvenosti. Cigareta i slim fit krojevi hlača izmjenjuju se s mekšim linijama i pidžama stilom. Tema Urban Safari spoj je vojnog i kolonijalnog stila, za gradske istraživačice ponosne i pristojne senzualnosti. Trend čipke prisutan je u najneočekivanijim kombinacijama: od muških prugastih tkanina do detalja active weara.  Večer je romantična i elegantna s transparentnošću i lakoćom čipke i tila, izmjenjujući puderaste boje s neonskim nijansama koje dolaze i u varijanti smokinga. Modni dodaci nadahnjuju se Devedesetima i upotpunjuju look korištenjem kontrasta koji krše sva pravila kombiniranja. Slingback cipele, sandale s perjem te ultra-niske mules s posebnim ukrasima nose se uz dnevne komade. 

 | Autor: Veselu i ružičastu Pinko viziju modnog proljeća i ljeta sa zanimanjem su popratile brojne osobe iz javnoga života, među kojima i TV voditeljica Antonija Blaće, glumica Kristina Krepela, modne blogerice Barbara Repe, Ana Karadžole,  Željka Molnar i Marija Nikšić te mnogi drugi. 

 | Autor:

Komentari 0