Moda

Jadranka Sloković nosi bundu koju želite u svom ormaru!

Odvažnim životinjskim printom napravila je odmak od klasičnih komada kakve najčešće imamo prilike vidjeti na njoj...

Jadranka Sloković već je godinama na glasu kao odvjetnica s najviše stila na našem području, a kada "zavirite" u njen ormar vrlo brzo će vam postati jasno i zašto. Ok, nažalost ovoga puta nećete stvarno zaviriti u ormar (koliko god vi to željeli), ali brzinskim pregledom njenih stajliš kombinacija shvatit ćete kakvi se sve modni dragulji skrivaju u njenoj kolekciji.

Osim modernih komada, našao bi se tu i poneki klasični koji možete nositi godinama. Štoviše, komadi poput bunde koju je odjenula za jučerašnji odlazak na Županijski sud vjerojatno bi se vrlo lako mogli pronaći i u ormaru vaše majke, vašem ormaru, ali i ormaru vaše kćerke. Jednostavno, njihova popularnost toliko je vječna.

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell

Zbog zanimljivog animal printa nije bilo osobe koja nije primijetila elegantnu odvjetnicu, a ovog puta upravo je bunda bila nositeljica cijelog outfita. Naime, Sloković je crne hlače kombinirala s baršunastim sakoom te bijelom košuljom.

Složit ćete se, da u cijeloj priči nema bunde s leopard printom, ovo bi bio samo još jedan poslovni look kakvih na ulicama dnevno viđamo bezbroj. No, odvjetnica je još jednom dokazala da je prava modna maherica, a ako nam i dalje ne vjerujete provjerite kakvi se još kaputi skrivaju u njenoj kolekciji. To će vas sigurno uvjeriti!

Photo: Davor Puklavec/ Pixsell

Komentari 0