Moda

Izvadite fotografije iz djetinjstva jer te trendove možete opet nositi

Napokon možete s ponosnom izvući stare fotografije kojih se stilska ikona u vama uporno sramila svih ovih godina

Ako se osvrnete oko sebe, shvatit ćete da sve oko vas čini kao da su se 90-e godine doživjele pravu reinkarnaciju. Možda se na ulice nisu vratili identični modni komadi, ali njihovi nasljednici, u pomalo izmijenjenom izdanju, sasvim sigurno vladaju modnom scenom.

Osim toga, napokon možete iz ladica izvući one fotografije iz djetinjstva kojih se stilska ikona u vama poprilično sramila.

Ako vam i dalje nije jasno o čem pričamo i uvjereni ste kako (bar vi) niste pokleknuli pred povratkom devedesetih, podsjetit ćemo vas na nekoliko velikih trendova tog (ne baš omiljenog) modnog desetljeća, a bar jedan od njih i vi upravo nosite!

Choker ogrlice

 | Autor: Zara Zara

Omiljeni modni dodatak ove sezone dolazi u najrazličitijim varijantama. Od onih kladičnih, od rastezljivog materijala, do platnenih pa čak i elegantnih, skupocjenih i dostojnih crvenog tepiha.

Kombinezoni

 | Autor: ABACA/PIXSELL ABACA/PIXSELL

Kratki ili dugi, šareni ili jednobojni, nije uopće bitno! Kombinezoni se nose u svim oblicima i bojama, a jednako često ih možete vidjeti u večernjim i dnevnim varijantama.

Marame

 | Autor: Mango PR: Haljina 125 kn, pončo 129 kn Mango PR: Haljina 125 kn, pončo 129 kn

Sve one žene koje nisu ljubiteljice ogrlica, radije će odabrati efektne marame koje istovremeno služe kao modni dodatak, ali i zaštita od vjetra.

Natikače

 | Autor: arhiva arhiva

Upravo su natikače jedan od omiljenih modela obuće ovoga ljeta, a osobitu popularnost su doživjele one nalik popularnim 'birkinicama'.

Crop top

 | Autor: Splash Splash

Odjednom kao da su svi odlučili ponosno pokazivati pupak i isklesane trbušne mišiće (čak i ako to baš i nisu u punom smislu riječi). Crop topovi se nose na apsolutno sve. Kratkle hlačice, traperice, suknje... 

Hlače visokog struka

 | Autor: Getty Images Getty Images

Dok su prošlih nekoliko sezona na cijeni bile hlače niskog struka, sada su se (napokon) vratile one puno višeg. Naglašavaju struk, a izgledaju jednako dobro na mršavicama i punijim djevojkama.

Traper

 | Autor: asos asos

Omiljeni materijal devedesetih vratio se na velika vrata. Osobito je popularan na jaknama, ali i na svim drugim odjevnim predmetima, a ne treba zaboraviti ni prišivke kojima je redovito ukrašen.

Photo: Getty Images

Komentari 0