Moda

Izgledom slične, cijenom jako različite: ove Reserved balerinke podsjećaju na poznati Prada model

Jedan od najdražih nam trenutaka kada scrollamo po bespućima raznih internet trgovina, definitivno je onaj u kojemu nabasamo na određene komade koji prilično nalikuju onim dizajnerskim, a cijena im je znatno pristupačnija. Tako smo sada, istražujući aktualnu ponudu Reserveda, naišli na balerinke koje su nas iste sekunde podsjetile na jedne sling back salonke koje dolaze iz Prada tvornice. 

 | Autor: Reserved Reserved Foto: Reserved, bijele balerinke (35,99 eura)

 | Autor: Reserved Reserved Foto: Reserved, bijele balerinke (35,99 eura)

Naime, ove bijele balerinke špičastog su vrha zbog čega nas asociraju na salonke, a iznad prstiju imaju neobičnu, veliku mašnu koja nalikuje na trokut. Iako se nazivaju balerinkama, zapravo nisu u potpunosti ravne već imaju vrlo nisku petu od dva centimetra koja ipak pridonosi izduženom izgledu nogu. Sve ovo nas prilično podsjeća na Pradine salonke koje također dolaze u bijeloj boji, iznad prstiju imaju veliki, apstraktni detalj (na kojemu je otisnut Prada logo) te imaju nisku, kitten petu. 

 | Autor: MyTheresa MyTheresa Foto: MyTheresa/Prada, bijele sling-back cipele (1150 eura)

Iako se Reserved balerinke i Prada salonke pomalo razlikuju u izgledu (ali ipak su vrlo slične), drastično se razlikuju u cijeni. Naime, cijena Reserved balerinki iznosi 35,99 eura dok za Pradine salonke moramo iskeširati 1150 eura što je 30-ak puta više. Osjetna razlika, zar ne? 

No, na koje god se od ovih cipela odlučila, i jedne i druge će odlično upotpuniti svaki tvoj outfit. Bilo da se odlučiš na casual traperice i običnu majicu ili pak na neku ozbiljniju, poslovnu kombinaciju s hlačama od odijela, košuljom i blejzerom. Koliko dobro će se slagati s haljinama, ne moramo niti spominjati. 

Photo: Reserved

Komentari 0