Moda

Izdvojili smo najljepše haljine iz ljetne kolekcije brenda C&A koja osvaja na prvu

  • Još malo i ljeto službeno počinje, a ja sam već zakoračila u novu modnu sezonu kojom dominiraju lagani materijali, raskošne palete boja, efektni komadi i razni printovi
  • C&A jedna je od mojih najdražih modnih destinacija, a ovog puta sam baš tamo pronašla pet idealnih kombinacija za nadolazeće vruće ljetne dane, ali i noći
  • Ove godine odlučila sam da moj ljetni ormar pršti od zadovoljstva!

Moj moto je - printa nikad dosta! Obožavam kombinirati printeve, a ova lepršava majica i hlače visokog struka idealan su par. To zapravo nije komplet i, ako se malo bolje zagledaš, odmah ćeš to primijetiti, ali tako se dobro nadopunjuju da sam ih morala upariti. Hlače visokog struka neizostavan su odjevni predmet u mojem ormaru, a  idealne su za poslovne sastanke i lako ih je kombinirati uz lagane košulje.

 | Autor: Pixsell Pixsell

Ne volim nositi preusku odjeću po vrućinama jer imam dojam kao da mi se koža ponekad guši, ali zato majica poput ove s kratkim, lepršavim rukavima daje mom tijelu osjećaj prozračnosti. Plava je uvijek in kad je ljeto, a zahvaljujući lepršavim rukavima u meni se probudio romantičarski duh. 

 | Autor: Pixsell Pixsell

Totalni 'must have' svakog ljetnog ormara po meni je definitivno bijela haljina, a ove godine još kao proljetni trend istaknule su se rupičaste haljine. Pronašla sam točno onakvu haljinu kakvu sam i zamišljala, haljinu romantičnog karaktera i efektnog izgleda. Za ležeran look kombiniram ih s tenisicama ili mokasinkama, a večernje izdanje nadopunjujem jednostavnim sandalama s udobnim potpeticama, crvenim ružem i decentnim zlatnim nakitom.

 | Autor: Pixsell Pixsell Rupičaste haljine omiljeni su ljetni izbor žena diljem svijeta

U njoj se uvijek osjećam ženstveno i spremno za sve što mi dan nosi. Od kave preko ručka do ispijanja koktela navečer - romantika je moj top izbor, a u C&A pronašla sam idealnu haljinu u bijeloj, ali i crvenoj, temperamentnoj boji. Platnene maxi torbe idealna su zamjena ruksaku, a ove s cartoon printom i slatkom porukom jednostavno su neodoljive. 

 | Autor: Pixsell Pixsell

Ljeto ne bi bilo ljeto bez savršene maxi haljine. Ova oversize haljina s nježnim printom savršen je izbor za ljetne šetnje uz more ili oko Jaruna dok se ne dočepam godišnjeg. Odmah su me privukle nježne breskvaste nijanse koje obožavam.

 | Autor: Pixsell Pixsell

Uz njih sam kombinirala jednostavne natikače s tkaninom bež boje, jer kad noći postanu prevruće najvažnije mi je da se osjećam komotno u onome što nosim. 

 | Autor: Pixsell Pixsell

Cvjetni print nikada neće izaći iz mode ako se mene pita, a moj ljetni ormar već godinama skuplja mini haljine cvjetnog uzorka. Čim sam vidjela ovu nježno zelenu, preklopnu haljinu s mini cvjetnim uzorkom zaljubila sam se u nju. Obožavam takve haljinice jer se lako kombiniraju i na tenisice i na sandale. Laganog je materijala pa je idealna za vruće ljetne dane i jurcanje po gradu, ali uz lijepe sandale i jednostavnu mini torbicu spremna sam i za večeru u restoranu.

 | Autor: Pixsell Pixsell Haljine na preklop savršen su odabir jer se prilagođavaju tijelu i pristaju baš svakoj figuri

Nisam spretna toliko da si sama ispletem riblju kost ili savršenu pletenicu, ali zato postoji rajf - ženin najbolji prijatelj za brzinsko pretvaranje frizure iz dosadne u zabavnu, a ovaj se bojom savršeno spario s haljinom. 

 | Autor: Pixsell Pixsell Modni dodaci za kosu odličan su način da začiniš svoj stajling Denim živi vječno! Kratka traper mini suknja ili kako ju frendice i ja zovemo minica, obavezan je komad odjeće koji se mora nalaziti u našim proljetno/ljetnim ormarima. S traperom zapravo nema greške jer ga lako kombiniram s nježnim, lepršavim majicama, s košuljama, ali i s traper jaknama ako me negdje zatekne ljetni pljusak dok sam na odmoru. Moja najbolja prijateljica tvrdi da u pravom denimu djevojka može osvojiti svijet, a ja se slažem s njom.

 | Autor: Pixsell Pixsell

Oduševilo me što ova suknja ima naborani traper na struku pa radi lijepu liniju. Ovakva suknja uz jednostavne bijele majice svaki moj casual outfit podiže na višu razinu, a mini torbica blijede limun nijanse savršen je dodatak koji sam morala imati jer znam da mi se uklapa u mnoge ljetne odjevne kombinacije. 

 | Autor: Pixsell Pixsell U novoj kolekciji C&A pronaći ćeš i odlične modne dodatke poput torbica, rajfova, marama i nakita

Znala sam da me C&A neće ostaviti na cjedilu i da ću doma otići širokog osmijeha i punih vrećica. Sviđa mi se i njihova wear the change krilatica koje me stvarno potakla da izaberem komade u kojima ću se osjećati zadovoljno ovo ljeto. Ja sam pronašla svoje top odjevne kombinacije za vruće ljetne dane i noći, a tebe tvoje kombinacije još uvijek čekaju. Kad stigneš u C&A i kreneš birati svoje savršene komade, samo misli - ljeto! 

Photo: Pixsell
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Vanilla

    Sigurno su haljine u C&A kvalitetnije za malo novaca od poliestera koji je najgori materijal,a kod Viljevac od toga šiju haljine koje skupo prodaje.