Moda

Izašle su prve fotke H&M x Moschino kolekcije - i izgledaju WOW!

Uskoro stiže još jedna dizajnerska suradnja sa H&M-om, a prve fotografije kampanje sa Gigi Hadid izgledaju spektakularno

Ako si jedna od nas i jedva čekaš novu dizajnersku kolekciju H&M-a, ova će te vijest razveseliti. Stigle su prve fotografije nove dizajnerske suradnje i jedno od glavnih lica kampanje je topmodel Gigi Hadid. Gigi je prijateljica glavnog dizajnera Moschina, Jeremyja Scotta, prema tome ova je odluka nekako bila i očekivana. 

Nakon mega uspješnih dizajnerskih suradnji sa Balmainom, Isabel Marant i Versaceom, švedski high-street brend H&M već je ranije najavio kako krajem godine stiže kolekcija sa Moschinom. U trgovine i online prodaju stiže 8. studenog, a sada prvi put možemo vidjeti i neke od komada koji nas očekuju!

 | Autor: H&M H&M

Možda vas zanima Ružičasto je in - najbolji odjevni komadi do 199 kn Rubrika Moda Moda

23-godišnja Gigi u kampanji nosi neke od must-have komada iz kolekcije, a za torbicu koju drži u ruci već sada govore da će biti najprodavaniji i najtraženiji komad. Ako nisi dovoljno odvažna za klasičnu Moschino kožnu haljinu inspiriranu korzetima, postoji puno modnih dodataka koji će te oduševiti. Uključujući i ovaj predivan zlatni nakit... 

Na drugoj slici možemo vidjeti još pet lookova na kojima modeli nose kratke kožne jaknice, mini haljinu s prepoznatljivim printom lanaca i hoodie-haljinu sa šljokicama.

Također, u kolekciji će se naći puno nakita, maska za oči, kožnih kapa i torbica. Jedva čekamo detaljnije otkriti kolekciju, odabrati svoje favorite i naravno - baciti oko na cijene!

Photo: H&M

Komentari 0