Moda

Izabel Kovačić kao diva - oduševila nas je šeširom pa smo pronašle slične

  • Izabel Kovačić i na plaži nas uspije oduševiti svojim modnim kombinacijama 
  • Ovaj put svu je pažnju privukao njezin crni šešir širokog oboda u kojem izgleda kao prava diva
  • Toliko nam se svidio da smo u trgovinama pronašle slične - i ne možemo odlučiti koji nam je bolji!

Lijepa supruga nogometnog reprezentativca, Izabel Kovačić na godišnjem je odmoru i uživa u danima provedenima uz more. Jedna od najbolje odjevenih Hrvatica oduševljava svakom svojom modnom kombinacijom pa čak i na plaži.

Lijepa Izabel odjenula je bijeli jednodjelni badić s decentnim motivima, ali svu je pažnju privukao njezin neobičan modni dodatak.

 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus Izabel Kovačić

Lijepa se Izabel od sunca i pogleda odlučila sakriti predivnim crnim šeširom. Ne bi to bilo neobično da nije riječ o šeširu čiji je obod toliko širok da može pokriti čak i dvije osobe!

Možda vas zanima Izabel Kovačić u riskantnoj modnoj kombinaciji. Što misliš kako je isfurala ovaj trend? Rubrika Moda Moda

Izabel je, baš kao i svaki drugi modni dodatak, savršeno pristajao. Ovaj jedinstveni šešir lzabel je pretvorio u pravu divu. Lijepa vlasnica dječjeg brenda često zablista u senzacionalnim ljetnim i morskim kombinacijama, a šešire obožava.

Možda vas zanima Čarobniju haljinu odavno nismo vidjeli, a Izabel Kovačić u njoj izgleda kao princeza Rubrika Stars Stars

Nedavno je tako objavila fotografiju u lepršavom outfitu i s nezaobilaznim i preslatkim dodatkom na glavi, slamnatim šeširićem, manjeg oboda, ali i dalje elegantnim.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Izabel Kovačić (@izabelandrijanic) on

Ljetna je sezona na vrhuncu, a ako ti još uvijek nemaš svoj primjerak šešira, požuri u trgovine jer sniženja su u punom jeku. Osim toga, šešira nikad dosta, osobito ako u njima izgledaš kao kraljica plaže.

Možda vas zanima Izabel Kovačić nosi biserne sandale, a mi smo pronašle slične - ali puuuno povoljnije modele Rubrika Moda Moda

Što kažeš na šešir širokog oboda da i tebe kao i Izabel sakrije od sunca i pogleda? Pronašle smo nekoliko takvih modela i ne možemo odlučiti koji je bolji!

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Zara (149,90 kn), Topshop (85 kn), Mango (199,90 kn)

Photo: Instagram/Nives Celzijus

Komentari 0