Moda

IT hlače iz kojih se ne skida ni Chiara Ferragni

Znamo da su sport i moda posljednjih nekoliko sezona u velikoj ljubavi, ali i dalje nas svaki put iznenadi kad vidimo koliko dobro izgledaju kad su stilizirane kako spada

Koliko je zapravo super što u 2018. možeš izaći u trenirci i izgledati totalno cool? Mogu se kombinirati na više različitih načina, a možda najšokantnije od svega je činjenica da i na štikle izgledaju super fora! Ovoga puta nam je i poznata modna blogerica Chiara Ferragni pokazala kako su ove hlače upravo must-have ženskog ormara - i kako se jednostavno mogu kombinirati.

 Ove adidas Originals hlače zapravo i jesu trenirka u funkciji hlača! Da nam je netko nekada rekao da ćemo ove "ružne" hlače na kopčanje nositi u kombinaciji sa štiklama (ili nositi uopće?!) proglasili bismo ga ludim, međutim sviđaju nam se više od očekivanog!

 | Autor: miss7 miss7 adidas Originals adicolor Popper Pants, 460 kuna

Možda vas zanima Pozor! Ove hlače bi mogle zamijeniti traperice! Rubrika Moda Moda

Adidasove hlače kakve voli i Chiara pronašli smo na ASOS-u, ali sigurni smo da se mogu pronaći i u ostalim trgovinama sportske odjeće. Chiara nam je samo dala dosta dobar prijedlog kako ih nositi: u kombinaciji s jednostavnim crnim topom te Diorovim cipelama otvorene pete. 

 | Autor: miss7 miss7 Dior J'Adior Slingbacks, 5.600 kuna

Ove hlače dolaze u još nekoliko boja, a mi smo pronašli bordo, mint i crveni model! 

 | Autor: asos asos Adidas Originals Popper Pants

Photo: Instagram

Komentari 0