Moda

Istina živa: i Rihanni se sviđaju hrvatske cipele!

Ne, nije riječ o borosanama već cipelama hrvatskog dizajnera s londonskom adresom Matije Čopa koji je već radio sa Solange i Lady Gagom

Rihanna je prije par dana na Tjednu mode u New Yorku predstavila svoju kolekciju donjeg rublja SavagexFenty. Popularna pjevačica svojim modelima slavi žensko tijelo i žene svih boja kože i oblika tijela. No ono što je posebno zaokupilo pažnju je odabir cipela za kampanju na njezinoj službenoj stranici. Naime dizajner cipela je Hrvat, Matija Čop. 
 | Autor: printscreen/SavagexFenty printscreen/SavagexFenty

Rihanna i njezin tim odlučili su se za dva modela cipela. Prve, drvene sandale koje je Matija predstavio prije šest godina, 2012. godine u sklopu Fashion.hr-a, dok je drugi model, pod nazivom Cage Matijine diplomske kolekcije na Royal Collage of Art u Londonu. 

Možda vas zanima Nećeš vjerovati tko je u dalekoj Americi odjenuo haljinu Aleks Dojčinović! Rubrika Moda Moda

Osim ove suradnje, Matijine kreacije već su se pojavile u spotu za pjesmu Cranes In The Sky pjevačice Solange, spotu Lady Gage, te je njegov kostim korišten u posljednjem nastavku filma Igre gladi: Šojka rugalica 2, a trenutačno radi u londonskom studiju legendarne Vivienne Westwood.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matija Cop (@matijacop) on

Photo: printscreen/SavagexFenty

Komentari 0