Moda

Nećeš vjerovati tko je u dalekoj Americi odjenuo haljinu Aleks Dojčinović!

Nakon što je Juraj Zigman kreirao haljinu Nicki Minaj, i kreacije Aleksandre Dojčinović i Matije Vuice su zablistale na svjetskoj pozornici, crvenom tepihu i na naslovnici magazina

Nije tajna da kreacije dizajnerice Aleksandre Dojčinović obožavaju domaće zvijezde, ali izgleda da ima i onih stranih kojima se sviđa rad naše dizajnerice. Tako su se u posljednjih nekoliko dana na crvenom tepihu u njezinim kreacijama pojavila popularna pjevačica Camila Cabello i glumica Sarah Drew poznata po ulozi dr. April Kepner iz serije ''Uvod u anatomiju''. 

Camila je odjenula kratku crnu haljinu BLAKELY čija je cijena 2999 kuna, a trenutno nije dostupna na webshopu dizajnerice.

Glumica Sarah Drew se odlučila za crno-bijelu haljinu s čipkom koja joj je izvrsno pristajala. 

Možda vas zanima Meghan Markle vs. Jennifer Garner: Tko bolje nosi istu plavu haljinu? Rubrika Stars Stars

I dizajnerica Matija Vuica koja je poznata po haljinama i vjenčanicama za čiju izradu su potrošeni sati i sati, pohvalila se da je u njezinoj haljini na naslovnici časopisa Avante Magazine zablistala američka pjevačica Masika Kalysha. 
Riječ je o haljini iz kolekcije Luna(r) koja je predstavljena za sezonu proljeće/ljeto 2015. godine. 

 

A post shared by Matija Vuica (@matijavuica) on

Riječ je o ljubičastoj haljini prozirnih naramenica koju smo već viđali na našim poznatim damama. Tako ju je Jelena Veljača u studenom 2015. godine nosila na jednom događanju u Laubi.

 

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12) on

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0