Moda

Instagram profil posvećen najružnijim (ili samo najluđim?) cipelama

Svakog dana pojavi se neki novi zabavan profil na društvenim mrežama; tako smo pronašli i onaj koji objavljuje slike najružnijih/najčudnijih cipela.. Neke će te šokirati

Modna kuća Balenciaga je, možemo slobodno reći, u posljednje vrijeme jedan od predvornika kad su u pitanju "ružne" cipele. Tako smo na njihovim revijama mogle vidjeti štikle kroksice. Ne bi vjerovala, ali mnogi su ih proglasili najružnijim cipelama ikad proizvedenim. Modna blogerica Rebel Royale otvorila je Instagram profil pod nazivom @crimeagainstshoemanity na kojem stavlja slike koje su tako bizarne i ružne da ih je zločin obuti. 

Neke od cipela su toliko neobične da uopće ne možemo shvatiti kako je netko došao na ideju da ih napravi. Tako možemo vidjeti da je netko stvarno bio veliki obožavatelj špageta, pa je svoju ljubav odlučio pretočiti i u cipele. Jedna od njih je i dizajnerica Iris van Herpen, kreatorica vrlo neobičnih štikli. 

Možda vas zanima Povlačimo sve što smo rekli, OVO su najbizarnije manikure koje smo vidjeli Rubrika Beauty Beauty

Modna kuća Moschino proizvela je žute pernate tenisice koje preko sebe imaju crnu traku na kojoj je napisano ime ove modne kuće. Čim ih vidimo, odmah nam na pamet pada Velika žuta ptica koja je jedan od glavnih likova popularne dječje serije 'Ulica Sezam'.

Versace čizme u kojima se pojavila Jennifer Lopez nisu naišle na odobravanje javnosti. Radi se o traper čizmama koje imaju crni remen. Kad su noge spojene zaista izgledaju kao traperice. Podsjećaju na na guzi spuštene traperice kakve nose reperi. 

Vrlo neobične Nike tenisice našle su se isto na popisu. Ne bi bilo ništa čudno da se na mjestu potplata ne nalazi akvarij! Da, dobro si pročitala. U akvariju pliva zlatna ribica i uređen je baš poput onakvog kakav stoji u dnevnom boravku. Doista bizarno, moramo reći.

I ćizme i sandale inspirirane ženskim intimnim dijelovima svoje su mjesto pronašle na ovom Instagram profilu. Iza modela s čak 3 vagine(!) stoji dizajnerica Kira Goodey poznata po dizajnu neobičnih cipela. 

Možda vas zanima Kakve su tebi? Još jedne u nizu dizajnerskih cipela koje ne kužimo Rubrika Moda Moda

Jesi li ikad razmišljala da postoje štikle kojima je peta napravljena od zubiju. Koliko god zvuči nestvarno, one doista postoje. Roze štikle sa žućkasto-bijelom petom, prava boja zubiju. Hmm... ne znamo što reći.

Ako si toliki fan starki da ti jedne nisu dosta, onda je ovo prava stvar za tebe. Jedne imaš obuvene, a manji je pa zalijepljen na njih. Vrlo neobičan izbor u svakom slučaju. 

Možda vas zanima Najluđe dizajnerske cipele - bi li nosila ovo ludilo na nogama? Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0