Moda

Inspiracija, a ne kopija

Ljetna sniženja još nisu počela, a već si u glavi složila plan kako treba izgledati tvoj idealan ljetni outfit? I mi želimo neke ključne dizajnerske komade, ne brini. Ipak, high street dućani imaju toliko dobrih komada koji su inspirirani svjetskim dizajnom, da ne kažemo koji su dobro kopirani.

Godišnji odmor je pred vratima, a ti već znaš na što treba potrošiti novce. Treba platiti apartman, prijevoz, hranu, a treba se i zabaviti usput. Kako u cijelom tom kaosu stići uštedjeti novac za cool dizajnerske komade? Još smo prošle godine gledali model torbe s potpisom J.W. Andersona, slavnu Piercing bag. A tek cipele Sophije Webster? Cvjetići, leptirići i pomponi zaštitni su znak sandala s njezinim potpisom. A tek čipkane haljine s potpisom kuće Self Portrait? Ne brini. Ne trebaš imati ogroman budžet za sve to. Sve smo te komade pronašli u high street trgovinama, i to po više nego prihvatljivim cijenama!

1. J. Crew bluza, 141 € = H&M bluza, 259 kn

Već smo spominjali kako volimo nositi košulje otvorenih ramena, a posebno za oko nam je zapela ova divna bluza s točkicama. Nađi je u H&M - u, po puno povoljnijoj cijeni!

 | Autor: J. Crew/ H&M J. Crew/ H&M

2. J.W. Anderson torba, 976 € = Mango torba, 249 kn

Torba s velikim ringom koji glumi kopču za torbu, a podsjeća na piercing na nosu bila je jedna od najtraženijih torbi 2016. godine. Baš zbog toga, high street lanci su samo čekali priliku kada će im biti dozvoljeno tu torbu uzeti za inspiraciju u vlastitom dizajnu. Mango je bio najbrži!

 | Autor: Net-A-Porter Net-A-Porter

3. Sophia Webster štikle, 565 € = Zara štikle, 499 kn

Britanska dizajnerica već više od pet godina uveseljava žene diljem svijeta. Cipele takvog bajkovitog dizajna doista je teško naći. Ipak, mi smo našli high street verziju za tebe! Radi se o sandalama metalnog sjaja sa Zarinim potpisom, i ne možemo skinuti pogled s njih!

 | Autor: Sophia Webster/ Zara Sophia Webster/ Zara

4. Self Portrait haljina, 405 € = H&M haljina, 399 kn

Ne treba posebno spominjati koliko su ove čipkane haljine hit među fashionisticama i to već gotovo tri godine za redom. S obzirom da je sada sezona vjenčanja, svoju čipkanu haljinu možeš pronaći u high street trgovinama. I to jednako zanimljivu kao original!

 | Autor: Self Portrait/ H&M Self Portrait/ H&M

Photo: None

Komentari 0