Moda

Imaš male grudi? High street trgovine imaju savršene haljine za tebe!

Uvijek je bitno znati preokrenuti stvari u svoju korist, a ove haljine sigurno će raditi za tebe...

Grudi i stražnjica zone su u kojima si mane nalazi gotovo svaka žena. Dok si neke zamjeraju bujne obline, druge pate za barem malo većima. Prečesto zaboravimo da je, unatoč činjenici da zvuči kao klišej, najbitnije da smo zdrave. A obline? Njih uvijek možeš okrenuti u svoju korist. I, ne, pritom se ne moraš patiti u push-up grudnjaku. U high street trgovinama sve je puno haljina koje kao da su stvorene samo za tebe:

1) VISOKI OVRATNICI

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Zara (299,90 kn), Pull&Bear (189,90 kn), Zara (149,90 kn)

Ako imaš male grudi, ti si jedna od sretnica kojima haljine s visokim ovratnicima pristaju kao salivene. Tvoje grudi u ovom slučaju malo dobiju na svom volumenu, a, ako se odlučiš za kratku haljinu, možeš pažnju prebaciti na noge. Aktualna ponuda haljina s visokim ovratnicima je fenomenalna i definitivno možeš pronaći savršene modele za ovu zimu. 

2) ULTRADUBOKI DEKOLTEI

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Stradivarius (499,90 kn), Zara (299,90 kn), Zara (299,90 kn)

Istini na volju, haljine s dubokim izrezima na curama s većim grudima mogu izgledati poprilično vulgarno. Na curama s malim grudima, pak, mogu izgledati apsolutno savršeno i elegantno. Dakle, ne moraš se bojati, slobodno se poigraj dubokim izrezima i tvoje male grudi postat će tvoj prvi seksi adut. Osim toga, divna je vijest da nitko neće primjetiti čak i ako odlučiš ne obući grudnjak. 

Možda vas zanima Crveno donje rublje u novogodišnjoj noći? Žene pričaju što im je donijelo... Rubrika Love&Sex Love&Sex

3) ČUDNI IZREZI BEZ POTEŠKOĆA 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Zara (549,90 kn), Stradivarius (149,90 kn), Stradivarius (229,90 kn)

Baš kao i duboki dekoltei, i čudni i neobični izrezi idu u tvoju korist. Na njih definitivno ne trebaš nositi grudnjake, već možeš posegnuti za zgodnim naljepnicama za bradavice. Oni će lijepo istaknuti tvoj dekolte i, vjeruj nam, nećeš izgledati kao da su ''zaboravila ponijeti grudi''. 

4) SLOBODNO OTKOPČAJ JOŠ JEDAN GUMB

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Bershka (189,90 kn); Stradivarius (129,90 kn), Zara (229,90 kn) Misliš da ne možeš isfurati trend košulja-haljina? E, pa, varaš se! Ti definitivno možeš podignuti ovaj trend na novi level. Slobodno otkopčaj gumb više i obogati kombinaciju ogrlicama u slojevima. I - dobitna kombinacija je tvoja! 

5) ČIPKA I TIL NA TVOJOJ SU STRANI

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Zara (299,90 kn), Zara (199,90 kn), Stradivarius (149,90 kn)

Možda vas zanima Znaš li koji komad odjeće nabolje naglašava grudi, a stanjuje struk? Rubrika Moda Moda

Ti definitivno nisi jedna od onih koji se ne trebaju bojati prozirnog tila i čipke. Dapače, oni su tvoji bliski suradnici. Suptilno će istaknuti tvoj dekolte, dati mu dozu glamura i elegancije. Moraš, dakako, pripaziti na dužinu haljine i pod svaku cijenu zaobići neukus, ali za grudi se uistinu ne moraš brinuti. Izgledat će sjajno. 

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0