Moda

Imamo pobjednika: kaputi ove boje najviše se nose, dokazale Hrvatice

  • Izvrstan kaput djeluje kao čarolija, trenutačno pretvara monotoni izgled u idealnu zimsku ili sad već, proljetnu kombinaciju
  • Ove zime uz klasične crne, smeđe i bež kapute nosile su se i jarke boje, a na kaputima ponajviše dvije
  • Da, bilo je i roza i crvenih i ljubičastih no među damama na gradskim ulicama prevladavale su plave i zelene nijanse. Nema razloga da se njihova vladavina ne nastavi i ovog proljeća 

Za mnoge žene zima je najljepše doba godine - iz mnogo razloga. Zima je sezona slojevitog odijevanja, a ako se voliš dotjerati, ništa ne govori o glamuru poput prekrasnih zimskih kaputa. Hladnije vrijeme ne znači da se moraš odreći svog modnog izražavanja.

Ako ništa drugo, zima je mnogima prilika da povećaju svoje modno umijeće i pokažu dobar stil. Ove prolaznice pokazale su nam kako postoje deseci slatkih načina da dotjeraš look izborom dobrog kaputa. 

Zelena boja kaputa bila je među omiljenima ove zime | Autor: Pixsell Pixsell

Iako su se i ove godine nosili kaputi raznih boja, zimi obično prevladavaju neutralne i smeđe nijanse. Neke su se dame eodlučile iskočiti iz mase pa su birale jarke boje, poput žutih ili ljubičastih, ali čini se kako smo dobili pobjedničke boje kaput kojima su ove zime prolaznice uveseljavale naše ulice - plava i zelena! Upravo te dvije boje možemo izdvojiti kao omiljene na našim ulicama. 

Zelena boja kaputa bila je među omiljenima ove zime | Autor: Pixsell Pixsell

Mnoge djevojke već na prvi pogled zaljube se u plavu ili zelenu boju kaputa. Čine da svaka dama izgleda profinjeno, elegantno - i veoma šik. Zelenih nijansi bilo je doista mnogo, od tamne, "šumski" zelene do one svijetlije i više žarke, poput trave ili mladog, tek propupalog lišća. Ova potonja nijansa dobro će izgledati i na laganijim proljetnim kaputima. 

Ljubičasta je boja 2022. godine - žene na našim ulicama su je već prigrlile

Plavi kaputi bili su među viđenijima ove zime | Autor: Pixsell Pixsell

Kaput je naravno, komad koji čini da se podigne cijela kombinacija i pridonosi veoma elegantnijem izgledu. Ako još nisi, toplo preporučamo ulaganje u vibrantni plavi ili svijetlo plavi kaput, također dvije nijanse koje su bile, čini se, neizbježne ove zima. Zašto? Lako će te izdvojiti iz mase i savršeno se uklopiti s tvojom svakodnevnom odjećom, počevši od traperica preko hlača ravnog kroja, pa do mini haljina i suknji.

Plavi kaputi bili su među viđenijima ove zime | Autor: Pixsell Pixsell

Neki od ovih kaputa mogle bi obogatiti tvoj ormar i unijeti raznolikost u odijevanje. Ako si ih propustila kupiti na početku zime, sad ih možeš uloviti na sniženjima. Na primjer, u Mango se već isplati zaviriti... 

 | Autor: Pr/prettycactus Pr/prettycactus

Primjeri: Mango (prije 699,90, sada 549,90), Mango (prije 999,90, sada 749,90), Mango (prije 999,90, sada 749,90)

Možda vas zanima Ulična moda: s toplijim danima žene ponovno masovno nose ove kapute Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram@victoriajacob.be

Komentari 0