Moda

Imamo idealne plus size blagdanske kombinacije za tebe!

Naglasiti obline, neovisno o konfekcijskom broju? Veliko 'DA'!. Zato želimo zaboraviti na pravilo da veličine 42 i veće moraju nositi isključivo odjeću crne boje

U blagdansko vrijeme svi želimo malo zablistati. Neovisno o tome jesi li sklonija jednostavnijim kombinacijama u svakodnevnom životu, prosinac je vrijeme kada nosimo više crvene boje, šljokica i ružnih božićnih pulovera.  Pretražili smo high street trgovine s odličnim plus size ponudama...

H&M

U ponudi H&M-a pronašli smo nekoliko fantastičnih komada za žene koje se ne stide svojih oblina. Odvaži se odjenuti crvenu wrap haljinu. Vezanje u struku sjajno će naglasiti struk te stvoriti lijepu figuru pješčanog sata. Odavno je poznato da wrap haljine stoje baš svima!

 | Autor: H&M H&M Crvena haljina na vezanje, 149 kn

Ako voliš tajice, e moraš ih se odreći ni za svečane prilike, samo biraj one od lateksa ili ekokože. One će odlično izgledati u kombinaciji s komotnijim gornjim dijelovima odjeće. Možeš odabrati duži top i preko neki kardigan ili blejzer ravnog kroja koji prelazi bokove.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Lateks tajice, 149 kn

MANGO

Također, odlično izgledaju plus size komadi iz Mangove ponude. Njihov podbrend Violeta ima nevjerojatno dobre i kvalitetne komade odjeće. Crveni power suit dobro će doći u u drugim prilikama, ne samo kad vlada blagdansko rumenilo! 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Crveni blejzer 599 kn, hlače 449 kn

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Crna čipkana haljina, 449 kn

Crna čipkana haljina je definitivno komad koji je dobro imati u ormaru. No, najbolje je nositi čipku u dijelovima. Zato odlično izgledaju haljine čipkanih rukava i ostatka u potpunosti crne plohe. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Crvena haljina s volanom, 449 kn

Crvena boja izgleda odlično i u verziji haljine! Odaberi ovu fantastičnu haljinu, navuci najbolje cipele i zabavi se kao nikada u životu!

ASOS

I u ASOS ponudi ima nekoliko fantastičnih lookova. Oduševila nas je haljina boje senfa na vezanje. Savršeno ističe struk i bokove.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp ASOS, 290 kn

Također, oduševio nas je ovaj bold look - šljokičasti bodi u kombinaciji s hlačama visokog struka i fantastične duguljaste naušnice koje lijepo uokviruju lice!

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp ASOS, 160 kn

PRETTY LITTLE THING

Britanski brend Pretty Little Thing je izbacio jednu smjelu kolekciju u kojoj se izmjenjuju prave blagdanske boje. U plus size ponudi estetikom dominira svjetlucava haljina...

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Pretty Little Thing, 290 kn

Ako si fan crno-crvenih kombinacija, s ovom ne možeš pogriješiti!

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Hlače i bluza oboje 160 kn, Pretty Little Thing

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0