Moda

I Shein ima svog konja za utrku, kardigan koji podsjeća na Polo Ralph Lauren. I znakić je tu

Sezona džempera i kardigana je iza ugla, a osim oversized modela u kojima imamo osjećaj kao da smo kod kuće pod dekicom, volimo nositi i otmjenije modele. Jedan od kultnih proizvoda koji se nalazi na tom popisu su svakako Polo Ralph Lauren kardigani koji dolaze u raznim bojama s prepoznatljivim znakom igrača pola na prednjoj strani. Model je klasika koja ne poznaje trendove, a najpopularniji je onaj s uzorkom pletenica. Polo Ralph Lauren kardigani dosežu visoke cijene, od 200 eura naviše i zaista su investicijski komad. Baš zato smo oduševljeni što smo sličan model vidjeli na web trgovini Shein.

 | Autor: Foto: Shein, kardigan u zelenoj boji (18,99 eura)

 | Autor: Shein Shein Foto: Shein, crni kardigan (17,99 eura)

 | Autor: Shein Shein Foto: Shein, plavi kardigan (16,99 eura)

 | Autor: Shein Shein Foto: Shein, sivi kardigan (15,49 eura)

Shein je poznata platforma za prodaju odjeće i modnih dodataka koja u svojoj ponudi ima modele inspirirane poznatim brendovima i stilovima, a s početkom jeseni naglasak se stavlja na topliju odjeću. Nedugo nakon pogledavanja ponude, Shein nam je ponudio kardigan koji nam je već na prvu bio poznat. Ako baš ne zagledaš detalje, Sheinov kardigan uvelike podsjeća na 'cable- knit' Polo Ralph Lauren model, ali mu je cijena, očekivano, mnogo niža. 

 | Autor: Shein Shein Foto: Shien, bež kardigan (16,99 eura)

 | Autor: Shein Shein Foto: Shien, zeleni kardigan (18,99 eura)

 | Autor: Shein Shein Foto: Shein, smeđa boja (18,49 eura)

Poput originala, Shein kardigan također dolazi u raznim bojama (siva, dvije nijanse zelene, bež, bordo, plava, crna i smeđa), a također ima uzorak tankih pletenica. Cijena Shein kardigana je od 14 do 19 eura, ovisno o boji te ima više od tisuću ocjena na aplikaciji s prosjekom 4,94 što je odlično. Ovaj kardigan kvalitetom sigurno nije zamjena za Polo Ralph Lauren modele, ali ako ti je važniji izgled, sasvim je dobra zamjena. No, nemoj zaboraviti da stvarima naručenima na Shein web trgovini treba i do mjesec dana da stignu na adresu. 

Možda vas zanima Topli džemperi su nam već u mislima: ovaj iz C&A ima neobične rukave i dolazi u 6 boja Rubrika Moda Moda

 | Autor: Foto: Polo Ralph Lauren, kardigan (249 eura)

Photo: None

Komentari 0

Top ponuda

Tečaj €/kn: 7,53450