Moda
kraljica Rania i princeza Rajwa

I princeza Rajwa, snaha kraljice Ranije, voli nositi high street - izabrala je kombinezon iz Zare

  • Mlađe pripadnice kraljevskih obitelji sve više u modne kombinacije uključuju i odjevne komade high street brendova, a sad se na taj modni potez odlučila i princeza Rajwa od Jordana
  • Snaha kraljice Ranije, koja se za jordanskog prijestolonasljednika Al Husseina bin Abdullaha II. udala u lipnju, na proslavi kraljičinog rođendana nosila je kombinezon iz Zare
  • Jednostavan i elegantan model u neutralnoj boji kombinirala je s Diorovim remenom

Španjolska kraljica Letizia i princeza od Walesa, Kate Middleton, već su poznate po tome što često nose odjevne komade iz high street kolekcija te ih vješto kombiniraju s onima iz dizajnerskih, a sad im se pridružila i princeza Rajwa od Jordana, snaha kraljice Ranije.

Na proslavi 53. rođendana kraljice Ranije, princeza Rajwa, supruga Al Husseina bin Abdullah II., prijestolonasljednika Jordana, bila je oličenje elegancije i suvremenog stila u sofisticiranom modnom izdanju koje je uključivalo i kombinezon iz Zare.

Košulja kombinezon u neutralnoj bež nijansi od gabardena, princeza Rajwa kombinirala je s crnim širokim Dior Saddle remenom i visećim naušnicama Insignia Jewellery ukrašenih dragim kamenjem. Sofisticirani model od mekog i udobnog gabardena još je jedan dokaz besprijekornog stila princeze Rajwe, nakon predivne Dolce & Gabbana vjenčanice koju je nosila na svojem vjenčanju proteklog lipnja. Kombinezon ima podesivi struk, s elastičnim uzicama te je istovremeno elegantan i funkcionalan.

Zara kombinezon | Autor: Zara Zara Foto: Zara. kombinezon od gabardena Zara kombinezon | Autor: Zara Zara Foto: Zara. košulja kombinezon od gabardena, (39,95 eur)

Chic jednostavan styling mogao se vidjeti na fotografijama koje je kraljica Rania podijelila na svojem Instagram profilu, gdje pozira sa sinom i snahom.

Kraljica Rania jednako je zablistala u casual modnom stylingu, s Off White cropped majicom, modelom traperica Danielle, brenda Khaite te 3.1 Phillip Lim mini torbicom. 

Zara metalik traperice Možda vas zanima Zara nastavlja s metalik trendom - ove traperice savršene su nam za jesen Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @queenrania

Komentari 0