Moda

I mi bismo baršunasti ogrtač s inicijalima kakav ima Lana Jurčević

U kraljevskom materijalu s izvezenim inicijalima, Lana je dokazala da svjetske trendove prati u stopu

Jadna od najpopularnijih Hrvatica na društvenim mrežama, svjetske trendove slijedi u stopu, stoga ni ne čudi da je sada i Lana "pala" na personaliziranu odjeću. Pjevačica je na Instagramu podijelila fotografiju na kojoj pozira u plavom baršunastom kućnom ogrtaču s izvezenim inicijalima njenog imena i prezimena. Izgleda da Lana i na spavanje ide u trendy izdanju, a ovaj ogrtač podsjeća nas na nešto što bi nosili članovi neke kraljevske obitelji, što zbog tkanine, što zbog zlatnog veza.

 

Ja mislim da ja imam ozbiljan problem 🤕 I ovo sad nije hvaljenje kakav sam ja 'radnik' nego me stvarno pocelo brinuti.. Prvi put u 12 godina sam morala zbog bolesti odgoditi snimanje spota i to takav osjecaj krivnje imam da ne mogu ni samoj sebi opisati, a morala sam nesto otkazati da bi do kraja tjedna uspjela odrzati jos 2 koncerta. Jucer, uz sve dobijem i temperaturu i ne znam se natjerati da mirujem I buljim u zid ili bar u TV. Opet sam na telefonu bila 10 sati, opet sam sjela montirati videa, slati interjvue, opet sam radila sve zivo i legla tek u 1 ujutro kad sam sve zavrsila. I mislim si, sta trebam napraviti da iskljucim sve zivo i pocnem uzivati u slobodnom momentu, makar i zbog viroze? Osjecam se izgubljeno kada ne radim nista, stalno nalazim nove i nove i nove stvari, samo da nemam osjecaj da mi vrijeme prolazi, uzalud. Kao da ce mi vrijeme pobjeci i ja ga necu stici vratiti :-( U svakom zlu neko dobro - e pa sreca moja je sto u tome svemu uzivam i uhvatim samu sebe kako se smijem sama sa sobom jer sam zadovoljna s necim sto smo moja ekipa i ja napravili... Evo me sad na dva laptopa i gledam u ovu sliku i tjesi me jos jedna stvar... Moji inicijali su prvo slovo one VELIKE RIJECI... ❤ ________________________________________________ Hvala @lacroixroyalstore na super poklonu 😘

A photo posted by Lana Jurcevic Official🍬️ (@lana_jurcevic) on

Personalizirani komadi u posljednje su vrijeme jako popularni među svjetskim celebrityjima, te su postali poput nekog statusnog simbola. Vlastita imena ili inicijale na odjeći često nose dame poput Gigi i Belle Hadid, Kate Middleton, Rihanne, Beyonce, a sada se slavnom društvu pridružila i naša Lana. 

Photo: Danijel Berković/PIXSELL

Komentari 0