Moda

I Marijana Batinić nosi slavno odijelo

Još jedna Zarina uspješnica - nježno ružičasto odijelo - našla se i u ormaru lijepe voditeljice. Marija Batinić se na eventu u rodnom Splitu pojavila u ovom osvježavajućem izdanju

Da je voditeljica i trendseterica znamo odavno. Njezine dnevne kombinacije pratimo svakodnevno na društvenim mrežama, a i ona sama kaže kako uživa u modi. Iako se u njezinoj garderobi nižu dizajnerske krpice, Marijana Batinić ne može odoljeti omiljenoj high street destinaciji - Zari. I naravno, nije mogla odoljeti slavnom ružičastom odijelu. Na eventu povodom otvorenja nove poslovnice brendova s.Oliver i Comma Marijana se pojavila u cool proljetnom izdanju.  | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Na društvenim mrežama već proslavljeno odijelo Marijana je kombinirala s bijelom opuštenom majicom i salonkama neočekivane boje. Tko bi mislio da se ružičasta i narančasta tako dobro slažu? Detalj koji je cijeloj kombinaciji dao posebnost je frizura. Umjesto klasičnih valova u kosi, Marijana Batinić je odlučila kosu zalizati. I moramo priznati, odlično joj stoji.

Možda vas zanima 5 Zarinih komada koje će SVI kupovati u 2018. Rubrika Moda Moda

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Jakna s gumbima i hlače (499 i 299 kn); Pink odijelo (399 i 229 kn); Ružičasto odijelo od krepa (299 i 229 kn)

Slavno odijelo odavno je rasprodano i u trgovinama i on line, ali srećom Zara ima još nekoliko odijela upečatljive boje. Sigurni smo kako će jedno od ovih predivnih odijela zadovoljiti tvoje apetite.

Photo: PR/WhatsApp
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lucija34

    I ja ga imam 😍 nije rasprodano hehe