Moda

5 Zarinih komada koje će SVI kupovati u 2018.

Kao što sigurno već znaš, svake godine se nađe nekoliko Zarinih komada čija popularnost raste nevjerojatnom brzinom - danas ti ih upravo otkrivamo za 2018.!

Neki su toliko popularni da za njih postoje i liste čekanja. Do nekih nikad ni ne uspijemo doći jer su toliko traženi. Neki od silne popularnosti dobiju i vlastiti Instagram profil. Zvuči ti poznato? Da, Zarini komadi stvarno znaju zaluditi svijet. Rubrika "Trending Now" na Zarinoj službenoj stranici najčešće je dobar indikator da otkrijemo što se najviše prodaje tog mjeseca, a ovih 5 komada su zadnjih nekoliko mjeseci u konstantnoj prednosti pred ostatkom.

U nastavku donosimo trendove koje Zara najviše obožava ove godine - od pastelnih odijela pa do genijalnih modnih dodataka. Trebamo li ti uopće reći kako ih gotovo sve već imamo u ormaru?

1. Pastelna odijela

Pastelna odijela su jedan od najvećih trendova za 2018. prema tome uopće nas ne čudi to što ih je Zara puna. Realno, nemoguće je odlučiti se samo za jedno.

 | Autor: Zara Zara Zeleno (549 kuna), rozo (499 kuna) ili žuto (549 kuna)?

2. Lanene haljine

Lan je oduvijek bila dosta zeznuta tkanina, ali ove godine ćemo zaboraviti na činjenicu da se užasno lako gužva i teška je za glačanje. Zašto? Zato što je Zarina proljetna kolekcija puna lanenih haljina koje jednostavno ne možemo i ne želimo zaobići.

 | Autor: Zara Zara Lanene haljine ŽELIMO! (svaka 299 kuna)

3. Naušnice

Ako smo jednu stvar primijetili u Zarinim novijim kolekcijama, onda su to svakako - naušnice! Velike, veće, najveće. Gotovo svaki outfit je stiliziran sa geometrijskim naušnicama najluđih boja, a mi ih SVE želimo.

 | Autor: Zara Zara S lijeva na desno: 79 kuna, 99 kuna, 99 kuna

Možda vas zanima Zarina nova opcija mnogima će olakšati online kupovinu! Rubrika Moda Moda

4. Dekorativni gumbi

Ključni detalji za 2018. podrazumijevanju drvene i vintage gumbe. Trebamo li ti uopće govoriti koliko Zara obožava ovaj trend... 

 | Autor: Zara Zara Košulja-haljina (299 kuna), suknja (199 kuna), top (299 kuna)

5. Sve lila

Ako je jedna boja hit 2018. onda je to lila! Gotov neočekivano se vratila u modni svijet i potpuno ga preokrenula. Ako se želiš poigrati s ovom nijansom, Zara je tvoje sigurno odredište! 

 | Autor: Zara Zara Cipele (349 kuna) i košulja (299 kuna) u lila boji pravi su proljetni trendi komadi

Photo: Instagram

Komentari 0