Moda

Zarina nova opcija mnogima će olakšati online kupovinu!

Zara će lansirati novu opciju u sklopu svoje virtualne trgovine koja bi mnogim skepticima online shoppinga mogla u potpunosti promijeniti ovo iskustvo

Odsada u Zarinoj online trgovini možemo kupovati po principu proširene stvarnosti. Pitaš se što to točno znači? U četvrtak 12. travnja, odnosno danas, naša omiljena španjolska high-street trgovina, uvodi iskustvo proširene stvarnosti na mobilnim uređajima preko svoje službene Zara aplikacije. 

Proširena stvarnost olakšava kupovinu utoliko što možeš vidjeti kako bi odabrani komad izgledao na stvarnim curama, a ne samo na slici. Drugim riječima, haljinu koja ti se primjerice svidi možeš vidjeti - u pokretu! Kad se telefon usmjeri prema mjestima označenim grafičkim oznakama u odabranim trgovinama, modeli prikazani na zaslonu će oživjeti.

 | Autor: Zara Studio SS18 Zara Studio SS18

Oni se kreću, poziraju, pozdravljaju te i prezentiraju odabrani komad, a ti možeš vidjeti kako bi on izgledao u pokretu, odnosno kako se komad "ponaša" dok ga model nosi. Svi znamo koliko fotografija može biti nestvarna. Često se zna dogoditi da ti se određeni komad na fotografijama svidi, međutim kada ga vidiš u živo shvatiš da uopće ne stoji i ne izgleda kako si zamišljala te da prilikom kretanja, sjedenja ili slično, izgleda potpuno drugačije. 

 | Autor: Zara Studio SS18 Zara Studio SS18

Zara će svoju opciju proširene stvarnosti omogućiti samo na novoj Studio kolekciji koja jeu prodaju krenula također danas, ali nadamo se da bi ju ubuduće mogli proširiti i na ostatak svoje bazične kolekcije jer bi mnogima olakšala online kupnju. Na ASOS-u već godinama postoji video opcija na kojoj modeli šeću u odabranom komadu i tako kupac dobiva potpuno novi pogled i dojam o njihovoj odjeći i obući. Tako da, draga Zara, ova opcija nam treba zauvijek!

 | Autor: Zara Studio SS18 Zara Studio SS18

Photo: Zara
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tina78

    Zaradivao sam od $ 28,000 do $ 350,000 mjesecno k0ji rade kod kuce na racunalu kod kuce. Radim ovo 6 mjeseci, a prošli mjesec sam zaradio prvu peterostranu placu ikada! Posjetiti...........>>>>> Jobnet70.com