Moda 16. ožujka 2013.

Hrvatice vole crnu boju

Grgur Žućko/PIXSELL.
1/11

Niti završna večer Perwoll Fashion.hr-a nije mogla proći bez poznatih lica. I dok su se sinoć uzvanice odlučivale za raznobojne i zaigrane kombinacije, večeras su nosile uglavnom crnu i bijelu boju.

 | Autor: Grgur Žućko/PIXSELL Grgur Žućko/PIXSELL

Ponajviše se istaknula voditeljica Antonija Stupar Jurkin u jednostavnoj, a opet efektnoj haljini. Jednostavna bijela haljina s crnim detaljima je jedan od ključnih komada sezone, a Antonija ju je nosila sa stilom. Vertikalne i horizontalne pruge su strateški postavljene na način da ne šire figuru, nego je blago definiraju. Uz ovako upečatljiv komad, Antonija je nosila jednostavne crne salonke i crne čarape.

 | Autor: Grgur Žućko/PIXSELL Grgur Žućko/PIXSELL

Žanamari Lalić se u posljednje vrijeme poprilično trudi. Otkad je otkrila rokericu u sebi ima manje modnih ispada ii z eventa u event izgleda sve bolje i bolje. Nažalost, dobar stil se ne rađa preko noći, pa je tako i ovoga puta Žanamari imala jednu greškicu. Crni  blejzer sa zanimljivim patentnim zatvaračima kombinirala je uz crne salonke i crnu pismo-torbicu, al ii hlače nedefinirane plavkasto-zelenkaste boje. Tamnoplave traperice bez detalja ili sive hlače s ovakvim “oštećenjima” izgledale bi mnogo bolje u ovoj modnoj priči. Napredak je svejedno vidljiv i nadamo se kako će već na idućem eventu Žanamari blistati od glave do pete.

 | Autor: Grgur Žućko/PIXSELL Grgur Žućko/PIXSELL

Crninu voli i Ana Stunić. Njena opuštena kombinacija tamnih hlača i kožne majice bila je trendi, ali i u skladu s mjestom i vremenom zbivanja te njenim godinama. Možemo joj oprostiti čak i prozirne crne čarape na bež sandale (iako bi neprozirne bile mnogo bolje), jer uz ovakav osmijeh i dobar stav, male modne greške prolaze gotovo nezapaženo.

Više slika pogledajte u galeriji...

Komentari 0