Moda
1/13

Hlače koje će vizualno izdužiti i stanjiti vaše noge

Dobar kroj hlača može učiniti čuda za figuru: Podići stražnjicu, izdužiti noge, vizualno udebljati, stanjiti, što god želite – samo morate napraviti dobar odabir.

I dok skinny modeli hlača naglašavaju obline i vizualno skraćuju,  hlače ravnog kroja idealan su izbor ukoliko želite izgledati vitkije i vizualno produljiti noge.

Ravni modeli hlača i traperica polako se vraćaju na modnu scenu, a prepune su ih sve prodavaonice garderobe. Iako i dalje nude pregršt “skinny” modela, ukoliko želite vizualno izdužiti noge, vrijeme je za hlače ravnog kroja.

 | Autor: Splash Splash

Ovaj model obožava i glumica Jessica Alba, a ona posebno zna kako istaknuti svoje atribute i redovito je na listama najbolje odjevenih. Njezin “street style” uvijek je dobro osmišljen, a hlače ravnog kroja su njezin čest izbor.

Ravan kroj obožava i Heidi Klum, kojoj također ovaj model stoji savršeno. Naime, ove hlače pristaju bilo kojoj građi, te ističu noge i dodaju im centimetre.

 | Autor: Splash Splash

Iako niste zaljubljeni u ovakav kroj, s vremenom bi se mogla razviti ljubav prema modelu koji najbolje odgovara figuri i pristaje baš svima.

U galeriji potražite idealne ravne hlače za sebe...

Photo: Splash

Komentari 0