Moda

Hit su gležnjače na visoku potpeticu

Savršen spoj udobnosti i elegancije hit gležnjače je pretvorio u omiljeni komad sezone, a želiš li i ti uživati u najzanimljivijoj modnoj igri, donosimo 7 modela koji će razigrati najjednostavniji street style look

Jesen je godišnje doba koje s nestrpljenjem iščekuju brojne ljubiteljice modne igre. Kraljice nove sezone svakako su gležnjače. Obožavane čizmice koje dosežu do gležnjeva sada su poželjnije no ikad, a sve zahvaljujući najudobnijoj visokoj potpetici. Krupna i stabilna blok potpetica savršen je izbor za sve žene koji se u štiklama ne osjećaju sigurno i opušteno ili pak za one koje, prije svega, cijene udobnost svoje omiljene obuće.

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Liu Jo (1.960 kuna), H&M (300 kuna), H&M (375 kuna), Replay (1.480 kuna)

Jesenska obuća br.1 svakako je favorit brojnih trendi cura, modnih blogerica i ikona streetstylea. Zbog svoje, nešto deblje pete, idealna su obuća za sve zimske kombinacije koje možeš zamisliti. U kombinaciji s trapericama, suknjama ili haljinicom izgledaju božanstveno, a super stvar kod gležnjača je i činjenica da ih možeš nositi još dugo nakon završetka jesenske sezone. 

Možda vas zanima Naše poznate cure već nose OVAJ veliki jesenski trend Rubrika Moda Moda

Street style zvijezda Olivia Culpo gležnjače nosi uz baggy model hlača ii jednostavan pulover. Nije li ovo savršena dnevna kombinacija za sve prilike?

 

Objavu dijeli Olivia Culpo (@oliviaculpo)

S druge strane, modna blogerica Tamara Kalinić, pokazala nam je kako gležnjače izgledaju fantastično iskombinirane sa midi haljinom i torbicom preko ramena.

 

 

Objavu dijeli Tamara Kalinic (@tamara)

A ako nam ne vjeruješ kako su gležnjače nosive i na gole noge, dozvoli nam da ti pokažemo kako blogerica Lydia Elise Millen upravo ovu kombinaciju nosi nevjerojatno dobro!

 

 

Objavu dijeli Lydia (@lydiaemillen)

U svakom slučaju, za jesen su nam najdraže gležnjače u nekoj tamnijoj nijansi ili kožnoj varijanti, a ako ti u ormaru nedostaje koji ovakav komad - predlažemo da ove modele odmah dodaš na shopping listu!

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: H&M (1.126 kuna), Replay (1.060 kuna), Zara (900 kuna), Zara (350 kuna)

Photo: Rex
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • cimetimed

    Niti jedne od ovih mi se ne sviđaju. Volim klasične, jednostavne