Moda

Naše poznate cure već nose OVAJ veliki jesenski trend

Davnih dana smo prognozirali kako će čarape-čizme vladati jesenskom sezonom, a čini se kako su nas i naše poznate dame poslušale...

Imaš već jedne čarape-čizme u ormaru? Ne?! Dozvoli nam da ti pokažemo da je ovo trend koje čak i naše celebrity cure vole. I to s dobrim razlogom... Ove trendi čizme apsolutno su poharale StreetStyle scenu, ali i ormare poznatih djevojaka. Tako su se i naše tri poznate dame pojavile u čarapama-čizmama na otvorenju prvog walk in beauty centra u Zagrebu. Indira, Kristina i Ana totalno su nas inspirirale za sljedeću shopping groznicu!

 | Autor: miss7 miss7 Ana Begić Tahiri u Mango čizmama, 420 kuna

Naša glumica Ana Begić Tahiri iskombinirala je klasične crne skinny traperice s jednostavnim crnim čizmama-čarapama, što je btw(!) ultimativni trik za vizualno izduženije noge. Ovaj model smo pronašli u Mangu, ali ne brini - sve tvoje omiljene trgovine sigurno u svojoj ponudi imaju barem jedan ovakav komad.

 | Autor: miss7 miss7 Indira Levak u Mango čizmama, 415 kuna

Pjevačica Indira Levak uvijek iznenadi svojim hrabrim modnim odabirima, a ovoga puta je uz crne cropped hlače i kožnu jaknu odabrala super upečatljive čizme u ljubičastoj boji. Kad ne znaš kako podići kombinaciju - cipele u boji su rješenje!

 | Autor: miss7 miss7 Kristina Burja u Zara čizmama iznad koljena, 675 kuna

Dizajnerica Kristina Burja odabrala je model čizmama-čarapa iznad koljena i to u super popularnoj crvenoj nijansi. Varijantu ovih čizama pronašli smo i u Zari, ali i u ostalim high-street trgovinama poput primjerice H&M-a, Manga i Stradivariusa. 

Zaključak priče? Čizme-čarape su zakon, a kad ti ponestane inspiracije za styling, naše trendi cure će ti poslužiti kao dobar primjer kako nositi najpopularnije komade sezone. 

Photo: miss7

Komentari 0