Moda

High-street pulover koji IT cure ne mogu prestati nositi

Pazi ovo: Još je i na sniženju i košta 200 kuna! Pa kako mu odoljeti, kako?

Uzbuđeno pregledavanje komada iz naših omiljenih high-street trgovina, u doba sezonskog sniženja (ali i inače!), ultimativni nam je hobi i definitivno omiljena razonoda. Volimo tražiti skrivene komade koji samo čekaju da budu dodati u online košaricu, a kad pronađemo genijalni ulov, nema šanse da ga ne podijelimo sa vama!

 

Objavu dijeli LadyAddict (@ladyaddict)

Ovoga nas je puta apsolutno oduševio prugasti pulover iz Zare koji je već neko vrijeme favorit brojnih domaćih i stranih fashionistica. Ovaj kratki pulover s okruglim izrezom i dugim, pomalo pufastim rukavima - savršen je komad koji može i najjednostavniju kombinaciju razigrati i učiniti je zanimljivijom. Ono što ga čini posebnim su - leđa. Naime, neodoljivi pulover na stražnjoj se strani veže u veliku mašnu koja je razlog zašto ga toliko obožavamo.

Možda vas zanima Sniženje! Sve najbolje cipele iz Zare do 200 kuna! Rubrika Moda Moda

 | Autor: Zara Zara Prugasti pulover s mašnom, 199 kuna

Za sve vas, kojima u vlastitom ormaru nedostaje baš jedan ovakav pulover, danas sigurno donosimo genijalne vijesti - jer je ovaj ljepotan trenutno na Zarinom sniženju i upozoravamo te, količina je sve manje i manje! Originalna cijena od 299 kuna sada se spustila na 199 i ako ovo nije najslađi ulov sezone...

 | Autor: Zara Zara Prugasti pulover s mašnom, 199 kuna

 

Photo: Instagram

Komentari 0