Moda

Heklani komplet nije samo za plažu: Kako ga nositi elegantno, na štikle pokazala je Ivana Jeločnik

Visibabe su vjesnice proljeća u prirodi, a heklani uzorak ljeta u modi. Ovaj zanimljiv uzorak uvijek postane jedan od omiljenih kada temperature premaše 20 stupnjeva Celzijusa. Na spomen heklane odjeće na pamet nam padnu crop topovi, košulje s izvezenim detaljima, kao i haljine koje nosimo na plažu. No, u modi (više) nema striktnih pravila. Iako su se heklanci vratili pod svjetla reflektora i zahvaljujući Baby Lasagni i njegovim zanimljivim detaljima koji su bili dio scenskom nastupa, modna kombinacija koju nosi influencerica Ivana Jeločnik pokazala nam je kako nisu samo za plažu, već i za svečane prilike. 

Ivana je spojila crop top i dugu suknju olovka kroja u bijeloj boji heklanog uzorka i oduševila svoje pratitelje na društvenim mrežama. Spajanjem kratkog gornjeg dijela i ekstremno dugog donjeg dijela stvara se vizualno lijepa figura. Crop gornji dio se sa pencil suknjom dobro slaže jer je ona poznata izdužuje figuru i čini nas vitkijima. Možda nije najzgodnija za šetanje, ali ako želimo vizualno izdužiti i suziti tijelo, pravi je pogodak. Također, ona se odlučno slaže s uskim gornjim dijelom i treba paziti da se ne nosi na oversized majice ili košulje jer će oni "poništiti" njezin učinak.

Foto: Max&Co., pleteni crop top | Autor: Foto: Max&Co., pleteni crop top Foto: Max&Co., pleteni crop top | Autor: Foto: Max&Co., pleteni crop top Foto: Max&Co., pletena pencil suknja | Autor: Foto: Max&Co., pletena pencil suknja Foto: Max&Co., pletena pencil suknja | Autor: Foto: Max&Co., pletena pencil suknja

Ivanin crop top i pencil suknja su brenda Max&Co. koji je poznat po finim tkaninama i elegantnim, ženstvenim krojevima. Cijena topa je 109 eura, a cijena suknje je 179 eura. Ivana je na ovu romantičnu kombinaciju odjenula cipele na visoku petu u bijeloj boji i tako postigla monokromatski izgled. a cijelu kombinaciju je učinila prilagođenijom za dan uz heklanu torbu s izvezenim crvendaćem. 

Photo: Instagram @iveive_

Komentari 0