Moda

Halle Berry naglasila liniju Versace haljinom

Halle Berry gostovala je u ponedjeljak 7. srpnja u emisiji 'Late Show s David Letterman' u New Yorku kako bi promovirala svoj novi film 'Extant'. Popularna glumica i oskarovka za tu priliku odlučila se za haljinu s potpisom Atelier Versace.

Haljina tamnoljubičaste boje ukrašena je šljokicama i zanimljivim detaljima u vidu zakovica koje daju pravu dozu senzualnosti.

 | Autor: @ www.splashnews.com @ www.splashnews.com

Duljina do koljena i pripijeni dizajn naglasili su odličnu liniju glumice koja je nedavno rodila, a ugodno je iznenađenje što je uzela pauzu od nošenja crnih i sivih tonova. Uz haljinu iz jesenske kolekcije za 2013. godinu, Halle je kombinirala crne Ruthie Davis salonke na špic, a od nakita elegantne dijamantne naušnice.

 | Autor: @ www.splashnews.com @ www.splashnews.com

Razbarušena kratka kosa već je dulje vrijeme glumičin svojevrstan potpis, a nekoliko svjetlijih pramenova vizualno su dodali volumen i prirodan izgled kose. Make up je bio usklađen uz haljinu pomoću tamnoljubičastog sjenila na očima upotpunjenim crnom olovkom, dok je ostatak lica bio u neutralnim zemljanim tonovima.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Photo: @ www.splashnews.com

Komentari 0