Moda

Haljina koju svaka blogerica trenutno nosi - a i ti ćeš!

Ovaj top seler potpuno nas je oduševio, a mega popularnu haljinu locirali smo u gotovo svakoj high-street trgovini

Ako misliš da imaš previše ljetnih haljina, ovdje je tvoj miss7 da ti kaže da si u krivu. Činjenica je da je nemoguće imati previše haljina. I slobodno nas citiraj. Nova must-have stvar na našoj ljetnoj shopping listi je bijela lanena haljina s gumbima na prednjoj strani. Nema te trendi cure koja ju ove godine nije ponosno pokazala na Instagramu, a kako se čini, upravo je ovaj Urban Outfitters model daleko najpopularniji. 

 | Autor: Urban Outfitters Urban Outfitters Midi haljina, 570 kuna

Ovaj je komad, iz godine u godinu standardni best-seller, a mi smo ju odlučili pronaći i u našim high-street trgovinama. Kroj koji pristaje gotovo vim oblicima tijela, dovoljno elegantan, a istovremeno moderan i trendi. Ovo je haljina koju možeš nositi u gotovo svakoj ljetnoj prilici. 

 

Objavu dijeli Yanin Namasonthi (@prettysickly)

Totalno ju možemo zamisliti na plaži, gdje ti ne treba niti jedan drugi dodatak - osim možda Mojita u ruci. Super je komad koji ćeš nositi i na romantičnu večeru uz fancy sandale i torbicu na lanu, ali i na dnevni after-work party. Baš zato što je toliko raznovrsna i prilagodljiva odabrali smo ju i u drugim bojama, dužinama i modelima, a niti jedna ne košta više od 300 kuna...

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Warehouse (350 kuna), Bershka (249 kuna), Stradivarius (229 kuna), Bershka (249 kuna)

Možda vas zanima Zašto je ova Zarina haljina za 299 kuna takav hit? Rubrika Moda Moda

Lanena haljina s gumbima dolazi u više boja i sve su nam jednako dobre! Ovaj model potpuno je okupirao sve high-street trgovine i doslovno ćemo ih nositi cijelo ljeto. 

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: ASOS (320 kuna), Boohoo (200 kuna), Pull & Bear (229 kuna)

Gumbići su modni detalj sezone! Još kad su na ovako dobrim haljinama...

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Pull & Bear (149 kuna), Zara (229 kuna), H&M (295 kuna)

Photo: Instagram

Komentari 0