Moda

H&M ima svoju verziju Victoria's Secret Fantasy grudnjaka

Ako još uvijek nisi odlučila što želiš od dragog za Božić (a on opet nema ideju što kupiti), mislimo da ćete se lako dogovoriti oko ovog H&M grudnjaka - i ne košta milijun dolara!

Najpompozniji modni događaj godine, spektakularna modna revija najpoznatijeg proizvođača donjeg rublja na svijetu Victoria's Secreta održala se početkom mjeseca u New Yorku i ponovno okupila najpopularnije svjetske ljepotice. Međutim, glavna zvijezda ovogodišnjeg Victoria's Secret showa bila je plavokosa Šveđanka Elsa Hosk kojoj je pripala čast da na reviji nosi Fantasy Bra, grudnjak Victoria's Secreta vrijedan milijun dolara.

Ovaj megapopularni grudnjak izrađen je od 2100 Swarovski dijamanata i topaza ugrađenih u srebro. U njega je uloženo oko 930 sati rada, a procjenjuje se da s centralnim dijelom ima više od 71 karata. Zvuči kao nešto o čemu možemo samo sanjati, zar ne?

 | Autor: Getty Images Getty Images

No, što ako ti kažemo da smo pronašli sličnu verziju ovog skupocjenog primjerka i to u jednoj od omiljenih nam high street trgovina? Da, dobro si pročitala! Model s izvezenim cirkonima dostupan je u H&M-u i ne košta milijun dolara! Ovaj grudnjak dio je kolekcije Moschino x H&M, ostvarenoj u suradnji švedskog giganta H&M-a i dizajnera Jeremy Scotta i, za razliku od originalne verzije, puno je pristupačniji. 

Naime, svoju kopiju Fantasy Bra možeš nabaviti već po cijeni od 1106 kuna. Na prvu možda zvuči puno za grudnjak, ali kada se prisjetimo da je original milijun dolara - ovo je prava sitnica! Prema pisanjima stranih medija, potražnja za ovim sjajnim komadom jako je velika pa požuri po svoj primjerak. Svoj grudnjak s cirkonima odlično ćeš uklopiti uz blagdanske outfite, a ti predlažemo kombinaciju njega i popularne blejzer haljine. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Moschino x H&M grudnjak (1106 kn)

Možda vas zanima Tko bolje nosi novu H&M Moschino kolekciju: Maja Šuput ili Karleuša? Rubrika Stars Stars

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Moschino x H&M grudnjak (1106 kn)

Pa, ako još uvijek nemaš ideju što tražiti od dečka za Božić, stavi ovaj genijalni grudnjak na listu poklona! Možda ti se posreći. 

Photo: Getty Images

Komentari 0