Moda

H&M ima novu kolekciju rublja - i to dizajnersku! Zavirili smo...

Poznati high street brend i ovog nas je puta ugodno iznenadio s novom dizajnerskom suradnjom. Novoj liniji rublja kumovao je poznati brend Love Stories

Švedska modna kuća H&M je poznata po redovitim suradnjama s poznatim (i skupim) brendovima što nam omogućuja da si priuštimo vrhunski dizajnirane komade po pristupačnim cijenama. Ovog puta su se odlučila za suradnju s Marloes Hoedeman i njenom markom Love Stories koja je osnovana 2013. godine. Love Stories je inače poznat po svojim eklektičnim printevima, mix-and-match komadima i po udobnosti. Nama se čini da su se ova dva brenda savršeno pronašla. 
 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp H&M x Love Stories kolekcija će sadržavati donje rublje i tunike, odjeću za spavanje, maska za oči, čarape,  putne vrećice od satena i čipke. 
 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp


Kao što možemo vidjeti na Riti Rumori, IT djevojci, uzorak koji će prevladavati kolekcijom je trenutno jako popularni leopard, zatim zvijezdice i veliki cvjetovi koji su također hit sezone. Ti printevi su pomiješani s čipkom, prugicama i volanima, a komadi dolaze u tamnoružičastoj, maslinasto zelenoj i crnoj boji. Kolekcija dolazi u dućane 9. kolovoza, a mi jedva čekamo vidjeti što nam se sve nudi. 


Možda vas zanima 9 komada iz nove H&M kolekcije koji izgledaju jako skupo Rubrika Moda Moda


 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0