Moda

9 komada iz nove H&M kolekcije koji izgledaju jako skupo

Poznati high street lanci doista se iz sezone u sezonu trude ponuditi odjeću koja može izgledati jako skupo i biti vrhunski izrađena, ali zbog kupnje takve odjeće nas džep neće zaboljeti. Takva je i nova H&M kolekcija

Ovo nije službena jesenska kolekcija, nego kolekcija koja nadopunjuje tipičnu ljetnu kolekciju, ali uz male preinake. Nova H&M kolekcija odlikuje se francuskim opuštenim chicom, zanimljivim printom, lijepim pastelnim bojama, opuštenim prozračnim krojevima uz tek povremene izlete u jarke boje. I naravno, kupaći kostimi su i dalje u ponudi...

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Čini se kako će se nositi romantične suknje dužine do pola lista ili maksi dužine, a sve su popularnije i haljine tankih naramenica i V izreza koje daju dozu opuštenosti. Odlično izgleda midi haljina boje mente koja se može nositi samostalno, ali i kombinirati s nekom uskom majicom kratkih rukava ispod. Također, romantičnoj bijeloj haljini s crnim točkicama već predviđamo ludi uspjeh!

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Suknja 299 kn; Haljina boje mente 229 kn; Bijela haljina 349 kn

Možda vas zanima 10 genijalnih novih komada za koje nećeš vjerovati da su iz H&M-a Rubrika Moda Moda

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Također, H&M je počeo misliti na sve kojima je bitan dobar omjer udobnosti i stila. Zato u ovoj kolekciji dominiraju sandale nižih peta, poput sandala s blok petom koje dolaze u više boja (nama su se posebno svidjele bakrene sandale), ali i poput bijelih sandala tanke, ali stabilne pete. One se fantastično nadopunjuju na spomenute maksi haljine i suknje. Šeširi su i dalje neizostavni modni dodaci koji mogu nadograditi high street luksuzni izgled.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Sandale blok pete,169; Šešir 99 kn; Bijele sandale 149 kn

I ne možemo zaboraviti na još uvijek potrebne kupaće kostime. Oni su postali hibrid odjeće za svaki dan i kupaćeg asortimana. Naime, sve više žena se odlučuje jednodijelne kupaće kostime nositi umjesto uskih topova, a jasno nam je i zašto - imaš i bodi i kupaći kostim u jednom! Odlično izgleda koraljana nijansa, a koja je ove sezone jako popularna i u beauty industriji i savršeno ide uz potamnjelu put. U istoj boji dolazi lijepa haljina spuštenih ramena i ravnog kroja koja se može nositi i uz tenisice, i uz natikače i uz visoke pete.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Gornji dio 99 kn, donji dio 99 kn; Jednodijelni kupaći kostim 149 kn; Haljina 229 kn

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0