Moda

Gwyneth Paltrow 90-ih se nije skidala iz ovog komada odjeće, a on se sada se vraća na velika vrata

  • Nisu mu mogle odoljeti ni zvijezde s A liste - kožni sako gospodario je modnom scenom 90-ih
  • Iz njega se nije izvlačila Gwyneth Paltrow, nosila ga je Cindy Crawford, a danas ga zapaženo oživljava njezina kćerka Kaia Gerber
  • Ovaj komad u hight street dućanima pronalazi se i od eko kože, a mi smo pronašle nekoliko modela za inspiraciju

Tko se smatra djetetom 90-ih u sjećanje sigurno može prizvati modna izdanja u cvjetnim tajicama ili oversized T-shirtovima. Ova izdanja nerijetko su i nadopunjavale frizure s takozvanim' scrunchie gumicama', a posebne modne avanture odnosile su se na trenirke jarkih boja. Mnoge od nas ne bi ponovile baš sve modne izlete koje smo nekad s ponosom nosile, ali ipak neki trendovi iz 90-ih vrijedni su pozornosti. Posebno zbog toga što ih mnogi modni stručnjaci smatraju povratnicima na velika vrata modne scene, baš poput kožnog sakoa, jednog od najzapaženijih modnih hitova s kraja prošlog stoljeća.

Možda vas zanima Gležnjače su ove jeseni zanimljivije nego ikad, jedan model pogotovo Rubrika Moda Moda

Ovom upečatljivom trendi komadu nisu mogle ni odoljeti zvijezde s A -liste poput Jennifer Aniston i Cindy Crawford, a čini se kako je među najomiljenijim krpicama u ormaru bio upravo Gwyneth Paltrow.

Glumica istančanog modnog ukusa kombinirala ga je sa slip haljinama, vintage trapericama i nikad nije prolazila nezapaženo.

Trend su vrlo rado preuzele i današnje Influencerice poput modela Kaie Gerber, koja je možda pronašla inspiraciju kod svoje mame Cindy Crawford. Prijelazno razdoblje koje donosi hladnije ali i kišovitije dane idealno je za kožni sako koji Kaia Gerber vješto kombinira uz biciklističke tajice, model traperice kakve su se nosile 90-ih. Kožni sako spremno su prihvatile su si Kendall Jenner, Bella Hadid i Haily Bieber.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

official business

Objavu dijeli Kaia (@kaiagerber)

Uspješno ga i ti možeš uklopiti u svoje kombinacije, a  high street dućani u ponudi imaju modele od prave ali i od, po nekima prihvatljivije, eko kože. Kako se gotovo ne razlikuju od modela kakvi su nosili prije više od 20 godina, mnoštvo inspiracije možeš pronaći i na fotkama slavnih s kraja prošlog stoljeća.

Možda vas zanima Često ih zanemarujemo, ali ove osnovne komade sjajno je imati u jesenskoj garderobi Rubrika Moda Moda

Ali prije toga zaviri u primjerke koje smo izabrali u high street dućanima i zatim kreni u smjelu modnu pustolovinu s nešto drugačijim kožnim jaknama, koje se, pokazuje modna povijest, pokazuju zaista odličnim investicijama.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp S lijeva na desno: Reserved (299,90 kuna), Bershka (229,90 kuna), H&M (oko 265,00 kuna), Zara (499,90 kuna)

Photo: Pinterest

Komentari 0