Moda

Gwen Stefani odlično izgleda u ležernoj kombinaciji

Gwen Stefani prošetala je u četvrtak 12. lipnja Los Angelesom i oduševila prolaznike i fotografe svojom odličnom linijom i ležernom kombinacijom za koju se odlučila.

Popularna pjevačica je za obavljanje dnevnih obaveza odlučila kombinirati jednostavne komade koji joj pružaju udobnost, ali je ostala dosljedna svom stilu i nadopunila styling upečatljivim detaljima.

 | Autor: @splashnews.com @splashnews.com

Sive hlače sve popularnijeg mrkva kroja uskladila je uz pulover u upadljivoj narančastoj boji. Iako je bila u kupovini i dnevnoj šetnji, ni tom prilikom se nije odrekla visokih potpetica na odličnim crno-bijelim sandalama sa širokim remenčićima. Crveni ruž nije izostao ni ovoga puta, a svoju prepoznatljivu platinastu kosu je podignula u jednostavnu neurednu punđu. Točka na i bile su crne sunčane naočale sa zanimljivim detaljima.

S obzirom da je Gwen prije samo tri mjeseca rodila, mora se pohvaliti brzo vraćena figura, ali i ovaj look koji izvrsno pokazuje kako i dnevni ležerni outfiti mogu biti u isto vrijeme udobni, ali i vrlo chic. 

Photo: @splashnews.com

Komentari 0